Webshop favourites

Webshop favourites 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. & Other Stories 3. & Other Stories 4. H&M 5. ARKET 6. Mantle 7. ARKET 8. H&M 9. ARKET 10. ARKET 11. ARKET 12. Monki 13. Gina Tricot 14. Monki 15. ARKET 16. Monki 17. H&M 18. COS 19. Gina Tricot Home

19 Sensommer webshop-favoritter

Så blev det sørme tid til en ny omgang webshop-favoritter. Sidst jeg diskede op med sådan en omgang var tilbage i det tidlige forår. Så det må siges at være på tide. Det giver selvfølgelig sig selv, at det sensommeren, som er i fokus.

Måske en af mine yndlings-sæsoner, når det kommer til påklædning. Det er den tid på året, hvor der ofte er plads til det meste. På de varme dage, er sommerkjolerne stadig en mulighed og i de kølige aftentimer, er det også muligt at hoppe i en god strik eller et par flotte støvler.

At vi pt. har gang i lidt af en hedebølge-sensommer er en helt anden sag. Men om vi vil det eller ej, så skal de kølige dage nok komme på et tidspunkt og til dagens udvalg har jeg gjort mit bedste for at finde ting og sager, som er relevante netop nu. Jeg kan i hvert fald sige med sikkerhed, at de forskellige webshops, er proppet med farligt mange flotte nyheder.

Webshop favourites 2
Reklamelink: Støvler fra ARKET

De perfekte chelsea boots

Blandt mine personlige favoritter finder vi de smukke smukke ruskindsstøvler fra ARKET. Og faktisk har jeg snydt lidt hjemmefra, for de faktisk lige landet i min samling og jeg kan godt afsløre, at de er endnu pænere i virkeligheden og de er desuden bløde som smør.

Din hud vil takke dig

Et andet tip, som jeg også lige vil give videre – og som også er blødt som smør, er denne body lotion fra svenske Mantle. Den har været en del af min rutine hele sommeren og jeg må bare sige, at jeg ELSKER den.

Udover at være lavet af 99% naturlige ingredienser, så, så formår den også at efterlade huden fugtig, på den helt perfekte måde. Den er nem at påføre og så dufter den fuldstændig himmelsk. Nærmere bestemt en anelse syrligt, som til enhver tid vil minde mig om lune sommerdage. Og ja, så pynter den også bare på badeværelseshylden.

Webshop favourites 3
Reklamelink: Bodylotion fra Mantle
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments