Webshop favourites

Webshop favourites 1

Reklamelinks: 1. COS 2. Bottega Veneta 3. ARKET 4. & Other Stories 5. ARKET 6. Monki 7. ARKET 8. COS 9. ARKET 10. H&M 11. & Other Stories 12. ARKET 13. Planet Nusa 14. H&M 15. & Other Stories 16. CLEAN 17. & Other Stories 18. Enamel 19. Weekday 20. ARKET

Glædelig mandag, venner 🖤

Og velkommen til forårets første omgang webshop-favoritter. Jeg ved ikke med jer, men jeg elsker, elsker, ELSKER den her tid på året. Nuvel, det er stadig koldt om morgenen og det er endnu ikke tid til at pakke vinterjakken væk, men de her dage, hvor man bare kan mærke det der spirende forår og alt det lys der venter forude, de kan altså et eller andet.

Nu er jeg jo i den heldige situation, at jeg har fået et ordentlig skud sommer i løbet af de seneste uger, som jeg har tilbragt i Mexico, men jeg har slet ikke fået nok og jeg er mere end klar til at klæde mig i lysere farver og lette materialer. Man kan vel sige, at jeg fik en lille slags forsmag på hvad der venter, de næste mange måneder.

Og lysere farver og lette materialer, er bestemt også det, der dominerer temaet i dagens udvalg. Lige nu er vi inde i sådan en periode, hvor det kræver en smule kreativitet, hvis man gerne vil hoppe i forårstøjet OG holde varmen samtidig. Men altså her har en god omgang lag på lag aldrig været en dårlig idè.

Personligt ville jeg ligge mit første lag med de blå bukser fra ARKET (nummer 5) De er jo SÅ flotte. Elsker farven og elsker, at de helt sikkert også er yderst behagelige at have på. Og kunne man så lige tilsætte den smukke ruskindstaske (nummer 7), så vil det vist være cherry on top.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments