14 varme vinterjakker

14 varme vinterjakker 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. H&M 3. & Other Stories 4. H&M 5. Monki 6. H&M 7. & Other Stories 8. ARKET 9. Monki 10. ARKET 11. Monki 12. COS 13. COS 14. Monki

Varme vinterjakker

Så kom den! Kulden, altså. Er det bare mig eller er det ikke som om, at vi – fra den ene dag til den anden – gik fra sådan en ganske behagelig efterårstemperatur, til sådan en bidende kulde, der går gennem marv og ben? Men that’s life og sådan er det bare og sådan har det jo sådan set været hvert eneste år, så længe jeg kan huske.

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, for sådan en en pludselig change of season, betyder at det er tid til at kigge lidt nærmere på alle de flotte vinterjakker, der findes derude. Her snakker jeg ikke kun om gode klassiske uldne frakker. Nok nærmere ægte varme vinterjakker, hvor der ikke går en vind igennem.

Internettet er heldigvis proppet med den slags og i kuldens anledning, har jeg været en lille tur derude og samlet hele 14 af de flotteste, jeg faldt over.

Et sikkert valg

Jeg har egentlig altid sagt, at man ikke kan få for mange jakker. Men det var også i en anden tid og før klodens tilstand rent faktisk var noget, jeg tog ægte alvorligt. Mange jakker har man jo i virkeligheden ikke brug for og i stedet lever jeg ud fra at gå efter en enkelt eller to gode versioner, som også kan fungere de kommende vintre.

Min personlige favorit er den her fra ARKET, som skal holde mig varm frem til foråret. Den er klassisk, pæn og så er den også virkelig varm. Uden tvivl sådan en, der også bliver hevet frem igen til næste år.

En klassiker i gadebilledet

Et andet masterpiece fra ARKET er den lange pufferjacket. Jeg vil påstå, at det var noget nær umuligt at gå ud i de Københavnske gader sidste vinter, uden at se minimum èn smart kvinde i jakken. Den blev vist lidt af en klassiker. De har lavet den igen i år og jeg et ikke et sekund i tvivl om, at synet i gadebilledet kommer til at gentage sig. Men den er også virkelig pæn og så er det vist også noget af det tætteste man kan komme på en flyverdragt 😉

Hvis I har brug for lidt mere vintershopping, så husk at smut forbi min seneste samling af webshopfavoritter.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments