Webshop Favourites

Webshop Favourites 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. & Other Stories 3. Monki 4. Planet Nusa 5. H&M 6. & Other Stories 7. Monki 8. COS 9. ARKET 10. Monki 11. COS 12. H&M 13. & Other Stories 14. ARKET 15. & Other stories 16. ARKET 17. & Other Stories 18. Monki 19. ARKET

Hej alle zusammen!

Og velkommen til en god klassisk omgang webshop-favoritter. I denne omgang, med et ægte vintertema. For om vi vil det elller ej, så er det jo den vej tingene går. Dagene bliver kortere, mørkere og koldere.

Jeg ved simpelthen ikke hvad det er, men det er som om, at der er sket et eller andet med mig i år. På trods af at jeg er, og nok altid vil være et ægte sommermenneske, så ser jeg lidt lysere på den mørke tid. Jeg kan se nuancer af det, som jeg ikke har set før. Fundet en glæde ved hyggen og roen. Om det er alderen eller det faktum, at de seneste par år har sat enormt mange ting i perspektiv, kan jeg ikke sige. Men det er i princippet også ligegyldigt.

Dog synes jeg stadig, at jeg mærker en udfordring, når det kommer til påklædning. Eller nok nærmere bestemt, at kunne klæde sig pænt på og holde varmen. Men det skal selvfølgelig ikke fjerne min nyfundne vinter-glæde, for i det mindste kan man glæde sig ved, at der er så mange pæne ting derude og enormt meget inspiration at hente. Jeg tror måske, at jeg kommer til at knække koden med en masse lag-på-lag og et par investeringer i gode, klassiske og langtidsholdbare items. Og det var præcis den filosofi jeg havde med mig, da jeg samlede ind til dagens collage.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments