Et hej, en status og alt muligt andet

Et hej, en status og alt muligt andet 1
Reklamelink: Efterårssuit fra ARKET

Still alive

Holy moly! Så gik der næsten en måned uden et eneste indlæg herinde. Jeg kan med 100% sikkerhed sige, at det er den længste pause, der har været i bloggens 12-årige levetid. Og ja, læg endelig vægt på ordet “pause” for jeg er ikke forsvundet og jeg har heller ikke i sinde at gøre det. Som jeg har nævnt i langt størstedelen af mine indlæg, over det seneste år, så er formatet herinde under forandring. Præcis som blogmediet har været i flere år. Jeg kommer ikke til at tjekke ind dagligt, med en masse hverdagssnak. Men når jeg har noget at fortælle og dele, så tjekker jeg ind. Det kan sagtens være, at det bliver hveranden eller hver tredje dag men der kommer også til at være perioder, hvor der går en måned, som der netop lige har gjort.

Hvad det seneste lange fravær skyldes, har jeg ikke nogen spændende eller opsigtsvækkende forklaring på. Mest af alt har det nok bare været #life, almindelige hverdag og den ene dag, der har taget den anden. Tingene er i sin skønneste orden – selvfølgelig med små udsving hist og her – men i det store billede, så har jeg det godt. Jeg har lys til at skrive, at der ikke er sket det helt store siden sidst og det er heller ikke fordi jeg mødt mit livs kærlighed, købt et hus, mistet en arm eller noget i den dur. Men små højdepunkter, har da alligvel været og for at komme den værste blog-tørke til livs, vil jeg lige dele nogle af dem her.

Et hej, en status og alt muligt andet 2
Reklamelink: Stole fra KEVI
Et hej, en status og alt muligt andet 3

Lejlighed

Jeg har givet min lejlighed den helt store tur. Over sommeren blev jeg simpelthen SÅ træt af måden jeg boede på. Altså nærmest fra den ene dag til den anden. Jeg besluttede mig for at gøre noget ved det og i løbet af et par uger, solgte jeg nærmest alt hvad jeg ejede og det jeg ikke kunne sælge, gav jeg væk på diverse platforme for gratis ting og til genbrugsbutikker.

Pengene som jeg solgte for, lagde jeg til siden og kastede en sjat af min opsparing oven i hatten. Det resulterede i, at jeg hurtigt fik råd til at gøre nogle større forandringer. Jeg fik nye spisebordsstole (disse fra KEVI) udvidede min montana-reol med endnu et element og efter en lang og intensiv jagt (og en større beslutning) kunne jeg endelig investere i min drømmesofa, den klassiske tremmesofa fra Børge Morgensen.

Et hej, en status og alt muligt andet 4
syv kasser med ting og sager, som jeg ikke har brug for. De er nu tømt og pakket væk.

Formålet med hele den her forandring og omlægning var at skabe et hjem, bestående af klassiske møbler som er pæne nu og de næste mange år. Altså så jeg ikke skal skifte ud, så snart der kommer en ny trend. Det skal være slut med hurtige løsninger og kortsigtede trends. Hermed ikke sagt, at jeg ikke kan tilføre små elementer af det, der trender (eller som jeg bare synes er pænt for en periode) Men formålet her er en langsigtet løsning, som på sigt er det bedste for min økonomi og for planeten. 

Jeg er ikke kommet helt til bunds og jeg er stadig ikke 100% tilfreds. Der mangler bl.a gardiner og en radiatorskjuler og noget kunst på væggene. 

Et hej, en status og alt muligt andet 5
Min drømmesofa, som jeg fandt på DBA. Endda med to forskellige hyndesæt, så jeg kan variere efter humør og sæson
Et hej, en status og alt muligt andet 6

Fyn

Jeg har været på Fyn (måske endda et par gange siden sidst?) Både fordi jeg har besøgt min familie og fordi jeg ikke har ville gå glip af de enormt smukke sensommer og efterårsdage, som bare er noget helt særligt på de kanter. Måske har det også været lidt ekstra vigtigt for mig i år, da det nok bliver sidste gang, under det gode klassiske og velkendte format. På familiefronten er der nemlig sket det – ret vilde – at mine forældre har solgt mit barndomshjem (og ja, det frembringer stadig en klump i halsen, bare at skrive det) og fundet en fin og lys lejlighed i København. Samtidigt har de også købt et lille feriehus på Fyn midt det smukkeste natur og et stenkast fra vandet. Så ja, det er helt sikkert hårdt at skulle sige farvel til det den gule store villa, som jeg er vokset op i og hvor alle mine bedste minder er fra. Men alternativet opvejer det hele. 

Et hej, en status og alt muligt andet 7

Det bliver vidunderligt at have hele min familie inden for cykelafstand (ENDELIG bliver jeg en af dem, som tager til søndagsmiddag hos mine forældre) og samtidig er der også et sted på Fyn, som på en eller anden måde kommer til at føles som hjem.

Et hej, en status og alt muligt andet 8
Et hej, en status og alt muligt andet 9
Et hej, en status og alt muligt andet 10
Et hej, en status og alt muligt andet 11
Et hej, en status og alt muligt andet 12

Nights out

Det har også været en tid, hvor jeg har dyrket mine veninder enormt meget. Jeg har samlet flere forskellige grupper på kryds og tværs. Der er opstået nye venskaber, skabt nye minder og så har vi i det hele taget bare haft det vanvittig sjovt. Vi har spist god mad hver eneste weekend og et af de steder, som gjorde særligt indtryk på mig (og mine smagsløg) var restaurant Omar på Nørrebro. Det var SÅ lækkert. Amen alene den toast med svampe får mine tænder til at løbe i vand. Så kæmpe anbefaling herfra. Men husk at booke bord i god tid. Vi var ude to uger i forvejen og kunne kun få plads kl. 17.30

Et hej, en status og alt muligt andet 13
Et hej, en status og alt muligt andet 14
Et hej, en status og alt muligt andet 15

Gran Canaria

Sørme om jeg ikke også har været ude og rejse en lille tur. Nærmere bestemt en uge på Gran Canaria, sammen med min mor. Det var verdens bedste ferie og lige hvad jeg trængte til. Vi lavede ikke så meget andet end at hygge os, spise mad og drikke hvidvin og G&T’s. Gran Canaria i sig selv var hvad jeg havde forestillet mig. En klassisk charterø med sine fordele og ulemper. Alle menukort havde været en tur gennem Google Translate, hvilket vi fik mange sjove stunder og grineflip ud af. Vejret var fuldstændig perfekt. Ikke en sky på himlen og et sted mellem 25 og 30 grader i dagstimerne 

Et hej, en status og alt muligt andet 16
Et hej, en status og alt muligt andet 17

Work/life balance

En anden grund til radiostilheden herinde, skal nok findes i den gode klassiske “Mangel på tid”. Bloggen var i mange år min primære indtægtskilde og netop derfor, var det heller ikke svært at finde tid til at opdatere dagligt – det var mit arbejde. Her i kølvandet på corona, ser min arbejdssituation en smule anderledes ud. Jeg arbejder stadig som SoMe ansvarlig for Sliders, som jeg har gjort de seneste 4 år, men derudover er jeg også begyndt at arbejde freelance for SoSocial, som er en kæmpe fornøjelse.

Et hej, en status og alt muligt andet 18

Det har været godt for min faglighed at få nogle nye udfordringer og så har det også været godt for min hverdag at få nogle nye strukturer. Men det er klart, at det selvfølgelig også har medført et større pres på kalenderen og selvom det egentlig ikke har været med min gode vilje, har jeg nedprioriteret mit eget og der hvor jeg ikke står til ansvar for nogen eller noget – aka bloggen her. 

Og det er jo sjovt hvordan sådan noget altid hænger sammen, for bedst som jeg har lagt livet som “fuldtids influencer” på hylden for en stund, så har der aldrig været større interesse og flere henvendelser omkring samarbejder og nye muligheder, end det jeg oplever lige nu. Heldigvis har jeg fået mig en fantastisk agent (det lyder så fint, men det er altså bare en, som hjælper mig med at holde styr på det hele) og det er en kæmpe hjælp  – og så er hun en fantastisk sparringspartner. 

Nye syprojekter

Et par nye syprojekter, har der selvfølgelig også været plads til. Desværre slet ikke så mange, som jeg ville ønske. Hvis der er noget jeg savner, ved de gode gamle dag i totalt lock down, så er det at have de der dage, hvor man bare kan fordybe sig fuldstændig i et kreativt projekt. Jeg håber at de mørkere aftener, som vi går i møde, kommer til at efterlade lidt mere tid til den slags. For heldigvis kan jeg ikke løbe fra, at min hjerne er fyldt til bristepunktet med nye idèer og ting, jeg glæder mig til at lave. 

Et hej, en status og alt muligt andet 19
Et hej, en status og alt muligt andet 20
Et hej, en status og alt muligt andet 21

Og det var så lige en lille – eller kæmpe lang – opdatering herfra. Jeg håber ikke, at der går så lang tid inden mit næste tjek in. Men husk, at det meste – om man vil det eller ej – foregår henne på Instagram. Her opdaterer jeg dagligt og det er altid både med gode tips, fortællinger, opskrifter og hvad I ellers kender herindefra. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments