Glimt og fortællinger fra den seneste tid

Det er sådan en skøn tid, lige nu. Vejret er lunt, folk er så småt begyndt at vende tilbage til byen og så føles det for første gang i evigheder, som om, at der aldrig har været en pandemi. Mit indre har det præcis som det havde det i barndommens sensomre; En lille smule melankolsk over at skulle sige farvel til en lang, tryg og god sommer og samtidig fyldt med spænding over alt det nye, der sker.

Jeg står hverken for at skulle begynde på en ny uddannelse, eller at skulle være den nye pige i klassen. Men min hverdag ser har fået nye arbejdsopgaver og sommeren har budt på opstart af et par spændende projekter.

Mit i jonglering af nye og gamle ting, har der heldigvis også været plads til hyggelige fritidsting med gode venner og min skønne familie. For første gang i lang tid, har jeg tømt kameratelefonen på min telefon, så her kommer en håndfuld glimt og fortællinger fra den seneste tid.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 1

Min bff og jeg har været enormt gode til at gå ud, den seneste tid og vi har haft de sjoveste stunder. Gode middage med sene nattetimer og samtaler med random mennesker. Jeg havde faktisk helt glemt hvor sjovt det er at gå ud. Her er et glimt fra i fredags, hvor jeg var iført min yndlings vintagekjole, som jeg fandt i en genbrugsbutik i Paris for 5 år siden. Den har været brugt hver eneste sommer lige siden.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 2

Smukke sensommerblomster og sensommerlys i baghaven hos min familie i Vanløse

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 3
Glimt og fortællinger fra den seneste tid 4

Mit første besøg på Falang på Istedgade. Her fik jeg noget af det bedste thai-mad, jeg har fået i MEGET lang tid. Måske det bedste jeg har fået i København. Vi var faktisk så vilde med det, at vi har bestilt bord igen i den kommende weekend…. If it ain’t broken 😉

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 5

Jeg elsker vejret som det er lige nu. Ikke for koldt og ikke for varmt. Det er helt perfekt til de der lange sommerkjoler og den her fra Vila er en af mine favoritter. Selvfølgelig fordi jeg også bare elsker blomsterprint.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 6
Glimt og fortællinger fra den seneste tid 7

Selvom jeg nærmest har boet i København i halvdelen af mit liv, så elsker jeg, at byen bliver ved med at overraske mig og at jeg hver eneste uge, finder nye spændende spots. F.eks har jeg først nu, opdaget det gigantiske asiatiske supermarked på Istedgade, hvor man vitterligt kan få ALT fra det eksotiske verdenshjørne. Og en lille fin stof-butik på Nørrebrogade, som jeg snart skal ind og kigge lidt nærmere på.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 8
Glimt og fortællinger fra den seneste tid 9

Og apropos stof, så har jeg, trods hverdags-travlhed, stadig haft tid til at øve mig foran min symaskine. Det er blevet til en del ting, over den seneste tid. Bl.a et par ternede bukser med lommer og et par shorts, som jeg har syet ud af et sæt baby-sengetøj. Jeg deler i øvrigt meget mere ud af mit sy-eventyr henne på Instagram.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 10

Der sker flere sjove ting på sy-fronten. Jeg er blevet kontaktet af søde Julie, der står bag branded Hauli og vi er gået i gang med at bygge noget, som kunne blive rigtig sjovt. Hun er noget mere erfaren end jeg er og hendes symaskine giver også min egen fra Kvickly kamp til stregen 😂

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 11
Glimt og fortællinger fra den seneste tid 12

Det har været en god tid på mad-fronten og jeg har virkelig fået love til at smage hvad København har at byde på. Til venstre har vi en middag hjemme i min går, i forbindelse med et samarbejde, jeg kører med Early Bird og maden er en lækker pakistansk omgang fra Zahida. Til højre har vi en god omgang Antipasti fra Barril på Vesterbro, som jeg også besøgte for første gang i weekenden.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 13

Søndag, sol og loppemarked. Den kombination bliver jeg simpelthen aldrig træt af. Her er det Det grønne loppemarked på Nørrebro, som er vanvittigt godt. Der kan jeg godt anbefale at slå et smut forbi, næste gang de er der.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments