SOMMERFERIE

SOMMERFERIE 1
På stranden på Ærø sommeren 2020

That time of year

Juli er på sit højeste, byerne og cykelstierne er mere tomme end normalt (når der ikke lige spille EM-kampe, vel og mærke) der er stille i indbakken og spørgsmålet “hvad skal du i ferien” bliver besvaret flere gange dagligt. Det er den der helt særlige feriestemning, der ligeså stille kommer snigende og giver en helt særlig stemning.

I dag er det min tur til at lukke ned, tjekke ud og tage på sommerferie. I år er den delt op i tre små ture og i dag er der afgang til den første. Her sætter jeg nemlig kursen mod nord, hvor jeg skal tilbringe fire skønne dage i Hornbæk, sammen med min veninde. Vi er tydeligvis blevet ægte voksne og har ikke sparet på location og boligforhold. Vi tjekker ind på Villa Stand, som eftersigende skulle være placeret lige i vandkanten. Manner det blir godt.

Derefter venter en uge hjemme på gode gamle Fyn, inden det hele kulminerer med en tur til Mallorca i månedens sidste uge (Hvis Delta altså lige holder sig lidt i ro 🤞🏻)

Traditionen tro, så bliver der lidt mere stille herinde en normalt. Men om det bliver fuldstændig radiostilhed eller på et niveau, hvor jeg lige tjekker ind i ny og næ, må tiden vise. Mon ikke det ender med det sidste.

Husk at følge med på Instagram – jeg må jo nok erkende, at det efterhånden er der, jeg er mere aktiv. Selvom det lige tog mig et par længere at erkende, end hvad det gjorde for mange af mine blog-kollegaer.

Jeg håber at I får nogle vidunderlige sommerdage 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments