Måneden der gik, Måneden der kommer

Det var så den Juni og sikke en måned. Alt i alt har den været vanvittig skøn og indtil nu, den bedste i 2021, hvis I spørger mig. Vejret har vist sig fra den bedste side, dagene har været proppet med gode ting, jeg har spist lækker mad, sovet alt for lidt, fået en vaccine og mærket alt det, som jeg har savnet så længe.

Som altid har jeg lavet en lille opsummering af måneden med op og nedture og til sidst, en lille liste med mine forventninger til den. Som altid må I gerne byde ind i kommentarfeltet med jeres fortællinger og planer for den kommende tid. I ved, at jeg elsker når vi kan inspirere hinanden 🖤

Måneden der gik, Måneden der kommer 1

Højdepunkt

Sommer, sol, genåbning, fodboldfester, loppemarkeder, badeture, lyse nætter og jeg kunne blive ved. Jeg ELSKER sommer og selvom det på ingen måde kommer bag på mig, så sætter jeg ekstra meget pris på den i år, efter en evighed uden sjovt og ballade. Faktisk har hele Juni føltes lidt som en ferie og jeg har været ude 80% af alle aftener. Det kan virkelig noget og nok også fordi, sommeren altid er lidt på lånt tid. Man ved aldrig hvornår det trækker op til regn. 

Lavpunkt

At flere af dem, der er tæt på mig, oplever livets hårde sider. Det påvirker mig meget. Og så har jeg også været ramt af en allergi fra helvede over et par dage. Det blive lige kombineret med en omgang ondt i halsen. I flere dage levede jeg i min egen lille bobbel og måtte aflyse alt socialt. Det er noget af det værste jeg ved. 

Det bedste jeg har gjort for mig selv

At blive vaccineret (mod corona, naturligvis). Som generation aller sidst i køen, besluttede jeg mig for at søge om en Johnson & Johnson vaccine og blev tilmed godkendt. Det gik meget stærk og selve processen var meget mekanisk, a la når man bliver testet. Selvom jeg “bare” fik en nål i armen efter at have ventet i en lang kø sammen med flere hundrede jævnaldrende, så var det alligvel lidt af en milepæl. Men sådan et det nok altid, når man har ventet på noget i rigtig lang tid. 

Måneden der gik, Måneden der kommer 2

Jeg har været inspireret af

Mine seje veninder og hvordan de klarer livets udfordringer. Når jeg selv har det svært, så kigger jeg ofte på dem og ser tænker hvordan de vil have håndteret situationen og sjovt nok, er det oftest en kæmpe hjælp og inspiration. 

Det bedste jeg har set

Den nye sæson af KLOVN. Jeg fatter ikke hvordan det kan blive ved med at være sjovt og hvordan de kan blive ved med at forny sig selv. Der findes ikke noget bedre end at snuppe et afsnit lige inden sengetid og så nærmest falde i søvn med et lille smil på læberne. 

Det bedste jeg har hørt

Juni har været lækker på musik-fronten og man kan mærke, at mange kunstnere gerne vil give deres bud på et sommerhit. Hos mig gik Lord’s nye single Solar Power direkte ind. Jeg ELSKER viben i den og hører den igen og igen. Ligesom, at jeg også har set videoen et utal af gange. Man bliver simpelthen så glad for den. 

Måneden der gik, Måneden der kommer 3
Måneden der gik, Måneden der kommer 4

Det bedste jeg har læst

Juni blev måneden, hvor jeg hverken fik læst en eneste side fag eller skønlitteratur. Til gengæld har jeg købt Johanne’s nye bog “lær at sy” som er intet mindre end genial, hvis man gerne vil kaste sig ud i syverden. Glem alt om komplicerede opskrifter på et fagsprog, som man ikke forstår en hat af. Her er alt beskrevet præcis som man ønsker og ALLE kan være med. 

Måneden der gik, Måneden der kommer 5

Det bedste jeg har smagt

En Safari bowl fra Mæxico. De serverer vitterligt byens bedste mexicanske og jeg smutter forbi så ofte som overhovedet muligt. 

Måneden der gik, Måneden der kommer 6
Måneden der gik, Måneden der kommer 7
Reklamelink: Kjole fra H&M

Det bedste jeg har købt

Sjældent har jeg shoppet så lidt, for nu hvor jeg efterhånden kan sy mine egne sommerkjoler, så giver det ikke så meget mening. Alligvel fik jeg købt en fin blå sommerkjole hos H&M (Reklamelink) og den er jeg virkelig glad for. Sjældent har en kjole fået så mange komplimenter med på vejen og der er sågar et par stykker, der har stoppet mig på gaden for at høre hvor den er fra. 

Måneden der gik, Måneden der kommer 8

Det bedste beauty produkt

Det solcremesæson og alene duften, kan gøre mig glad. Min ultimative-favorit er den her fra Nivea, som kommer i spray. Den er nem at påføre så hele kroppen bliver dækket og så klistrer den ikke og blender ind i huden på nul komma fem. 

Måneden der gik, Måneden der kommer 9

Det har bragt mest glæde

Instagram og den gode energi, der rent faktisk kan opstå derinde – den har jeg endelig fået lov til at opleve. De af jer, som har læst med herinde længe ved, at mit forhold til Instagram har været meget op og ned over årene. Ærligt, så har jeg aldrig helt fundet glæden derinde og når jeg tjekkede ud derfra, var jeg ofte mere ked af det, end da jeg tjekkede ind.

Det er et hårdt sted, hvor det er umuligt ikke at lade sig sammenligne og føle sig målt og vejet. Coronalivet har heldigvis givet mig et mere afslappet forhold til platformen (måske fordi vi alle var i samme båd og ingen oplevede noget) og efter at jeg er begyndt at dele mere fra min almindelige hverdag og ikke mindst syprojekter, så er der sket et eller andet. Pludselig handler det mere om at dele livets små hacks end om at spise de rigtige steder og havde det vildeste liv. For mig er det blevet nemmere at navigere i og det giver mig faktisk enormt meget glæde. 

Den bedste restaurant

Jeg har ENDELIG fået prøvet den hypede Popl burger (I ved, den som Noma-folkene står bag) og den skuffede ikke. Jeg tror virkelig, at det er den bedre burger, jeg nogensinde har smagt og så er selve restauranten også bare vanvittig hyggelig og sådan et sted, jeg helt sikkert snart skal besøge igen. 

Måneden der gik, Måneden der kommer 10

Det bedste øjeblik

Jeg føler faktisk, at Juni er proppet med gode og mindeværdige stunder. Den euforiske stemning under fodboldkampene eller den sommeraften i hvor jeg sad i Søndermarken med en håndfuld veninder og snakkede om livet over flere flasker kold hvidvin. 

Måneden der gik, Måneden der kommer 11

Jeg er stolt af

At jeg har haft masser af overskud til at sætte mine egne behov til siden og været der, når folk har haft brug for det. 

Jeg er ikke stolt af

At jeg har arbejdet for meget mindre, end jeg er værd. 

I Juli

Glæder jeg mig til

SOMMERFERIE. Jeg glæder mig til at se noget andet end Nørrebro og måske få et par nye gode minder og oplevelser i bogen. Jeg er så heldig at have to ferier i kalenderen. Først en tur til Hornbæk på en forlænget weekend og til sidst en lille rejse til Mallorca.

Vil jeg se

Et andet land en Danmark for første gang i for evigt. Nærmere bestemt Mallorca og jeg glææææææder mig. 

Vil jeg læse

Den meget omtalte “Det første år”

Håber jeg på

Godt vejr. Vi fortjener virkelig en dansk sommer med alt hvad det indebærer. Og selvfølgelig også, at Danmark vinder EM

Vil jeg spise

Is til frokost, danske jordbær og majskolber fra grill

Vil jeg være bedre til

At kende mit eget værd, når det kommer til mit arbejde. Lige nu er jeg inde i en periode, hvor jeg gør mig mange tanker om netop det emne og som jeg også forsøger at forbedre. 

Vil jeg købe

En bikini. Den fra sidste år kan snart ikke mere. Lige nu har jeg et godt øje til den her fra & Other Stories (reklamelink) men lige når det kommer til bikinier, så er det svært at købe online, da størrelserne virkelig kan svinge. Jeg har ledt efter den i butikken på strøget. Dog uden held. 

Vil jeg opleve

Den sydeuropæiske stemning, som jeg har længdes efter så længe.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments