10 tanker fra de seneste dage

10 tanker fra de seneste dage 1

1.

Begrebet at være “woke”. Jeg ved ikke om det bare er mig, men pludselig støder jeg på det her der og alle vegne. Faktisk tror jeg ikke at jeg har hørt en podcast i over en måned, hvor det ikke er blevet brugt. Efter en lynhurtig google-søgning fandt jeg så ud af, at det også var tilfældet helt tilbage i 2018 (og hvad det faktisk beskriver). Måske er jeg bare ved at blive ægte gammel. 

2.

I går morges stod jeg op til sådan en dag, hvor der var lukket for det varme vand i min opgang (som selvfølgelig var varslet, men som jeg selvfølgelig også havde glemt alt om) og som om det ikke var nok, så gik strømmen på hele Nørrebro. Så stiv-frossen fra det kolde bad og uden internet og varm kaffe, var jeg lige ved at blive rigtig sur. Indtil jeg mindede mig selv om, at det måske var en meget god læring om, at det er to helt almindelige hverdagsting, som jeg tager for givet hver eneste dag og som slet ikke er en selvfølge for hele verdensbefolkning (og jaja…bare indsæt emoji med glorie) 

3.

De unge mennesker i fælledparkens testcenter er simpelthen nogle af de sødeste og mest velopdragne, jeg har mødt. Så meget, at det er en stor formildende omstændighed, nu hvor jeg er årgang aller sidst i vaccinekøen. Det er lige før, at mine besøg hver 3. dag er blevet en slags “ugens højdepunkt”.

4.

I pinsen 2020 (altså for præcis et år siden) var jeg på cykeltur på Amger fælled hvor jeg kørte rundt i sommerkjole og senere hoppede i havnen. Jeg husker også, at det slet ikke var året første dyp. I år anser jeg stadig dem, der hopper i vandet som vinterbadere og for et par dage siden havde jeg handsker på, da jeg skulle cykle. 

5.

Reklamelink: Hvis det nogensinde bliver sommer (og det kunne faktisk godt se sådan ud, i følge vejrudsigten) så vil jeg elske at tilbringe de varme dage i det her vidunderlige stribede sæt fra ARKET.

6.

Hvad blev der egentlig af det der med, at Instagram ville skjule likes? Fra min egen profil har jeg ikke kunne se likes hos andre siden 2019 men fra nogle af de profiler jeg administrerer i min SoMe-biks, kan jeg stadig se dem. Nu er der noget noget der tyder på, at man selv kommer til at kunne vælge. 

7.

Hvor begynder man, hvis man gerne vil starte en podcast #help

8.

I skrivende stund er jeg lige kommet hjem fra et event, hvor jeg har genset en lang række savnede kollegaer. Men SHIT hvor skal det der sociale gen altså lige genoptrænes. Jeg oplevede præcis det samme i sidste uge, hvor jeg var ude for første gang i for evigt. Efter sådan et par timers mingling trænger jeg næsten til en fridag. Tænk sig, at jeg engang snildt kunne køre 2-3 daglige events og slutte dagen af med en festlig middag med veninderne. Mon det er en evne, der kommer tilbage igen en dag?

9.

Helligdage. Det kommer bag på mig hvert eneste år, hvor invaliderende de er for mit hverdagsflow. Jeg klodser rundt i ugedagene og det gør mig en smule rundtosset. Jeg kan sagtens forstå, at det arbejdende folk elsker dem, men som selvstændig bidrager de altså ikke med særlig meget godt. Men efter sigende skulle de vist også være færdige for i år.

10.

Duften af syrener. Den kan jo trylle den mest regnfulde forårsdag til magi. For mig er det tidlige sommerdage i min barndomshave og følelsen af, at den lange sommerferie er lige om hjørnet med kør-selv-ture til Italien, billig solcreme der klistrer på huden og følelsen af grus i øjnene efter en helt dag med frisk luft.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments