Glimt og fortællinger fra den seneste tid

Glædelig pinse-mandag, venner 🖤

Så gik der lige en god håndfuld dage, hvor jeg ikke tjekkede ind her, en eneste gang. Men mon ikke I også har haft travlt med at nyde den lange weekend og hvad der ellers følger med? Det er i hvert fald grunden til mit fravær. Jeg har ærligt talt haft travlt med at være til og har egentlig bare brugt tiden på at se mine venner, spise ude, drikke lidt vin, sy en kjole der blev til en skjorte og alt muligt andet. Men nu er jeg her og jeg har netop tømt kamerarullen på min telefon, så her kommer der lige en håndfuld glimt og fortællinger fra den seneste tid.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 1
Reklamelinks: Blazer fra ARKET og nederdel fra & Other Stories

Out and about

Sådan så jeg ud torsdag aften, hvor jeg sørme var hoppet i fint tøj og havde sat mit hår. Jeg var nemlig inviteret på middag sammen med en håndfuld gamle blog-kollegaer. Mange af dem havde jeg ikke set siden der ikke var noget der hed corona, så I kan næsten selv gætte, hvor højt mit humør var.

Italian delight

Middagen var på Rossopomodoro i Illum og de er vanvittige i det italienske køkken. Jeg drømmer stadig om den her bruschetta med ricotta og citronolie. Av hvor var den lækker.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 2
Glimt og fortællinger fra den seneste tid 3

Syrensæson

København er pakket ind i smukke syrener lige for tiden og jeg kan slet ikke få nok. Det er nærmest umuligt for mig at gå forbi sådan en busk, uden at stikken næsen op i den. For mig er det duften af tidlige sommerdage i mit barndomshjem og den går lige i hjertet hver eneste gang.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 4

næsen helt op, som sagt.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 5

Hej Blomst

Jeg har fejret lanceringen af Hej Blomst, som er et genialt koncept, til alle blomsterelskere.

Kort fortalt er det en lille abonnement-service, hvor man kan få leveret friske blomster til sin hoveddør, hver eneste uge. Heldigvis er det et super fleksibelt-abonnement, hvor man kan vælge sine leveringer til og fra, så det passer ind. ens hverdag.

Blomsterne kommer desuden fra gartnerier der dyrker blomster bæredygtigt, og alle deres blomster er pesticide og sprøjtefri.

Ude af isolation

Blomster købte jeg også en dag i sidste uge, hvor jeg gik en lang tur med Trine. Jeg havde ikke set hende i flere uger, fordi hun har været i coronaisolation med sine tre (søde) børn.

For det første var det virkelig godt at se hende igen og for det andet, fik jeg en kæmpe respekt for at hun er kommet igennem en så crazy periode. Flere uger i en lejlighed, med tre aktive børn og en sygdom fra helvede oven i hatten. Det kræver altså en medalje, når man kommer levende og smuk ud på den anden side.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 6
Glimt og fortællinger fra den seneste tid 7
Glimt og fortællinger fra den seneste tid 8

Hjemmesyet kjole gone wrong

Ugens syprojekt endte med den her blomstrede top. Det skulle egentlig have været en kjole med lange ærmer, men fordi jeg kommer til at lave en kæmpe fejl midt i processen, løber jeg tør for stof. Det er en af ulemperne ved at arbejde med genbrugsstofffer. Nærmere bestemt en gammel dug. Derfor måtte jeg lige tænke lidt kreativt, så lang kjole med lange ærmer, blev til kort top uden ærmer. Den er lavet ud fra et mønster hos Puff & Pencil, som jeg ikke kan anbefale nok, til alle der elsker at sy.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 9

Flavour Bastards

Mit første besøg hos Flavour Bastards siden sidste år, fandt også sted i weekenden. Det er en af mine Nørrebro-favoritter, som serverer det lækreste mad til gode priser. Desuden er alt vegansk og smager himmelsk. I lørdags fik jeg deres satay bowl med tofu-spyd og det er nok min favorit fra menukortet.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 10

Yndlingsmorgenmad

Når det kommer til morgenmad, så er jeg sådan en der spiser det samme hver dag i lange perioder. I mange år var det yoghurt med frugt, nødder og rosiner. Lige for tiden er jeg besat af surdejsbrød med ravost med rabarbermarmelade. Jeg elsker det så meget, at jeg allerede begynder at glæde mig, når jeg rammer dynen aftenen for inden.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 11
Reklamelink: Denimkjole fra Global Funk

En blæsende forårsdag, nyindkøbte blomser og gåtur ved søerne. Rimelig meget 2021-agtigt.

Reklame: Solbrillesæsonen er over os (selvom man godt kan komme i tvivl i ny og næ) og jeg har været så heldig at få sådan et par her fra James Ay. Når man, som undertegnede, har et relativt smalt hoved, så kan det godt være svært at finde solbriller, der både er klædelige og til at have på. Men her har jeg fundet et par, der endelig lever op til begge dele.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments