Fem fine anbefalinger

Glædelig mandag, venner 🖤

Jeg håber, at I er klar på en ny uge, efter en laaaaaang weekend. Faktisk er det jo en af de eneste uger, der hår sin fulde længde, her i det sene forår. Jeg ved ikke med jer, men jeg bliver en anelse forvirret af det og glemmer konstant, hvilken dag det er.

Men den er god nok – det ER mandag i dag og det kan sig selv godt være lidt tungt. Derfor vil jeg gøre mit bedste for at forsøde den lidt, med et par gode tips, der i hvert fald har bragt glæde og forsødet min tilværelse lidt, over den seneste tid.

Ikke noget vildt og voldsom. Bare et par små hverdags-hacks, som vi jo alle kan bruge i ny og næ.

Fem fine anbefalinger 1
Smukke og relativt nemme kjoler hos Puff & Pencil
Fem fine anbefalinger 2
Min kjole, lavet i Trapeze og med Lantern-ærmer

Sy og design din egen kjole

Lad os lige starte med det bedste. Eller i hvert fald det, som jeg har mest optur over. I sidste uge faldt jeg nemlig over Puff og Pencil Instagram, og det er præcis det koncept, som jeg har manglet siden jeg begyndte at sy. Her kan man samle din egen kjole, ud fra elementer, der består af en kjole, ærmer og evt. krave. Når man køber et mønster, får man tilsendt en mail med alle delene, der er lige til at printe, klippe ud benytte. Dertil får man også udførlige beskrivelser og man kan se vidner, der viser alle teknikker.

Genialt til både nybegyndere og mere øvede. Og så er æstetikken heller ikke til at sætte en finger på. I weekenden kastede jeg mig ud i mit første projekt derfra og det blev til en fin lille sommerkjole, syet i sengetøj, som jeg faldt i en fynsk genbrugsbutik. 

comme deux
Reklamelink: Disco skin fra Comme Deux
comme deux

Sommerklar hud

Reklamelink: Jeg har anbefalet den før, men fordi den bare er så optur, så skal den også lige med her. Alle, der ønsker sig en frisk, stram, glowy og sommerklar hud, skal prøve Discoskin fra Comme Deux. Det er en helt fantastisk ansigtsmaske, som jeg ikke kan anbefale nok og hvis I bruger koden “mieq50” får I stadig 50 kr. I rabat på jeres første bestilling. 

Fem fine anbefalinger 3

En virkelig god serie

Mangler I en god serie, så kan jeg på det aller varmeste anbefale “Who Killed Sara” på Netflix. Jeg fik anbefalet den af en sød læser og jeg har, ærligt talt, lidt langsom om at komme i gang. Mest fordi jeg ofte skal tage mig sammen til at se serier, som ikke er engelsk-sprogede. Det tog ikke 2 minutter før jeg var hooked og det spanske sprog, gør den bare endnu mere fantastisk. Den er smuk, spændende og fyldt med (familie)drama og heldigvis kommer der allerede en sæson to i denne uge. 

Nem og lækker hverdagsmad

Vi tager også lige en omgang Ananas i egen juice. Som I måske har læst herinde, så skyder jeg billeder for en lille deli på Østerbro. De hedder Engell og Solovej og serverer helt vidunderlig hverdagsmad, som er lige til at tage med hjem og varme op. For det første vil jeg selvfølgelig anbefale at slå et smut forbi, hvis man er i nærheden og ellers vil jeg opfordre til at hoppe hen på deres Instagramprofil og deltage i den konkurrence, der kører netop nu. 

Fem fine anbefalinger 4
Fem fine anbefalinger 5

Blomster på abonnement

For et par tid siden. dukkede “Hej Blomst” op på Instagram og jeg begyndte straks at følge med, For et par dage siden gik de live og afslørede, hvad deres koncept gik ud på. Kort fortalt er det en lille abonnement-service, hvor man kan få leveret friske blomster til sin hoveddør, hver eneste uge. Heldigvis er det et super fleksibelt-abonnement, hvor man kan vælge sine leveringer til og fra, så det passer ind. ens hverdag.

Blomsterne kommer desuden fra gartnerier der dyrker blomster bæredygtigt, og alle deres blomster er pesticide og sprøjtefri.

Personligt skal jeg helt sikkert have prøvet konceptet af for at se om det fungerer for mig (og min ikke det gør det?). Jeg fortæller altid mig selv (og nok også andre) og jeg er blevet sådan en, der køber en buket friske blomster hver eneste uge. Sandheden er nok, at det kun sker hveranden eller tredje uge, fordi life og alle de ting, der nu kan komme i vejen. Hej Blomst vil jo uden tvivl være løsningen på det (luksus)problem.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments