Glimt og fortællinger fra den seneste tid

Så gik der igen et par uger og derfor er kamerarullen på min telefon atter fyldt op med små glimt. Trods mangel på ægte forår, lidt for meget regn og modvind på cykelstien, så synes jeg faktisk, at det er en skøn tid, lige nu. Selvom der egentlig ikke sker det HELT store, så føles det alligvel sådan. Nok fordi jeg sammenligner det med de evigt lange vintermåneder, som ærligt talt er ved at være lidt blurry i mine erindringer.

De seneste uger har både stået på en lille weekendtur til fjerne egne, nye arbejdsopgaver, små glimt af forår gensyn med savnede venner og i aften skal jeg sørme ud og spise. Med andre ord, så kan jeg bestemt ikke klage.

Her får I lige en lille håndfuld hverdagsglimt og husk, at I altid kan se mange flere henne på Instagram 🖤

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 1
Reklamelink: Blazer: ARKET Jeans: Monki

Bededagsferien blev tilbragt ved den jyske vestkyst sammen med hele min familie. Det er efterhånden blevet til en lille tradition og jeg håber virkelig, at den holder ved. Der er altså bare et eller andet helt særligt ved at komme ud på de kanter. Luften er mere frisk og naturen er helt sin egen…

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 2

…og ja, for slet ikke at tale om landskabet i klitterne. Jeg ved ikke om det er alderen eller fordi det er det mest eksotiske, jeg har set i en evighed, men fascinationen var altså ekstra stor i år.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 3

Det er faktisk forår

Denne uge begyndte med at rejse direkte hjem til Nørrebro, hvor der ventede en uge med konstant dagsregn. De smukke træer på den sorte plads, minder heldigvis om, at det faktisk ER forår (at jeg så skulle have mine store luffer af for at skyde det her billede, behøver vi ikke at tale om).

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 4
Glimt og fortællinger fra den seneste tid 5

Et par kreative projekter

Selvom hverdagen er ved at vende tilbage og derfor ikke efterlader den samme tid til kreative projekter, som den lange vinter gjorde, så er det alligvel blevet til et par stykker.

De ternede bukser syede jeg på en eftermiddag og de har været det hele værd. Strik-vesten har derimod taget en anelse mere af min tid og den har også givet mig en del læring og erfaring. Opskriften er i øvrigt fra Easy Knit og en kæmpe anbefaling til alle begyndere.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 6

Self care season

Reklame: Og så har jeg langt, langt LANGT om længe været forbi Retouch clinic igen, som verdens bedste Mads, styrer med hård (og dygtig) hånd. Jeg fik en længe ventet laser-behandling, som min hud virkelig har set frem til. Det er en slags hudfornyelse, hvor en laser går ind med lys og puls og begynder en regeneration. Kort fortalt, så mindsker det ar og røde pletter og giver en jævn og ensartet hudtone.

Til at starte med gør den dog det modsatte og det betaler jeg prisen for i de her dage. I skrivende stund har jeg små røde pletter hele ansigtet. Men når de snart forsvinder, så kan man for alvor se resultatet. Jeg har heldigvis prøvet det før og ved at det virker.

Man kan læse meget mere om behandlingen her.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 7
Marie-kagen hos Hahnemanns køkken

Work Work Work

Som sagt har jeg arbejdet en heeeel del, den seneste tid. Dels fordi Sliders (hvor jeg er ansvarlig for SoMe og kommunikation) langt om længe har slået dørene op igen. Og så også fordi jeg har fået mig en ny lille kunde, som jeg virkelig elsker at arbejde med. Det er Hahnemanns Køkken, som ligger på ydre østerbro og er et vidunderligt madhus med bageri, kokkeskoler, en kommende vinbar og meget mere. Alt er pænt derude, så det er heldigvis et taknemmeligt arbejde, når jeg skal skyde billeder.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 8
Reklamelink: Blazer fra ARKET

Silke og sommerjakke

Reklamelinks: Det er ikke fordi der er kommet voldsomt mange nyheder i min garderobe, det her forår, men et par stykker er det, trods alt, blevet til. Her i blandt den smukkeste oversize blazer fra ARKET (hvis noget skulle være i tvivl, så er jeg mere eller mindre besat, af Arkets blazere) som jeg kommer til at bruge som jakke, når de varmere dage kommer og et smukt silketørklæde, hvis print jeg forelskede mig i lige med det samme.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 10

Kaffedates og smykker

Et år med corona og lock down har medført, at jeg slet ikke kommer ud og hilser på kollegaer og samarbejdspartnere, som jeg plejede at gøre. Derfor er det også ekstra skønt, når de endelig inviterer på hygge og kaffe. I dag var jeg forbi showroomet hos Enamel og kigge på alle deres smukke smykker og her forærede de mig det smukkeste name-tag, som allerede hænger rundt om min hals.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 11
Glimt og fortællinger fra den seneste tid 12

Early Bird

Og selvfølgelig lige et par glimt fra et par løbeture i de tidlige morgentimer. Billederne er taget med en dag mellemrum på hhv. Frederiksberg og ved Langelinje. Vejret og lyset siger lidt om, hvor drilsk og omskifteligt foråret kan være.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 13

En lille plet på Nørrebro, som jeg godt kunne finde på at vende tilbage til, når jeg får plads til mere stof i min (efterhånden ret store) samling.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments