10 ting jeg glæder mig til

Glædelig fredag, venner 🖤

Jeg håber at I har en dejlig weekend foran jer. Det har godt nok været lidt af en uge, hva? Hvis man lige ser bort fra den kraftige modvind, så kan man vist ikke komme udenom, at det hele lugter lidt af forår og nye tider. Samfundet åbner op og det hele smager af det, det var. Der har i hvert fald hersket sådan en slags fælles lykkeros, på gaderne her i København og det har været svært ikke at lade sig smitte af. Derfor vil jeg også lige dedikere dagens indlæg, til en masse positivt: Alt det, jeg glæder mig til. For der er heldigvis en hel masse. Måske kan I endda finde lidt inspiration og som altid, må I gerne dele jeres i kommentarfeltet.

Her kommer 10 ting, som jeg glæder mig til….

Take away i København - Roberta

1.

At besøge min ultimative yndlings-restaurant, Roberta. Eller jeg glæder mig til at besøge en alle restauranter, men Roberta kan altså bare et eller andet. Taco’s sweet potato fries, lime og gode drinks i lange baner.

10 ting jeg glæder mig til 1

2.

Reklamelink: At få lidt sol på min krop. Jeg har vitterligt aldrig været så bleg, som jeg er netop nu og huden på mine ben og arme skriger efter fugt, varme og kulør. Heldigvis har jeg formået ikke at ligne et omvandrende spørgelse (i ansigtet) ved hjælp af den her geniale fætter fra Clarins, som går ind og opbygger en naturlig glød.

10 ting jeg glæder mig til 2

3.

At komme godt i gang med en ny lille kunde, som jeg har fået i min foto/SoMe biks. Det er hos Hahnemanns køkken på Østerbro, som er et madhus, et spiseri, en kokkeskole og alt muligt andet. De har økologi, gode råvarer og kærlighed til mad i fokus og det er lige i min ånd. 

4.

At holde fødselsdagsmiddag for fem af mine veninder i morgen. Det er første gang i mere end et halvt år, at jeg samler så stor en håndfuld og jeg kan slet ikke vente. Jeg skal have en fin kjole på, skænke kølig hvidvin, G&T’s og snakke om alt det, jeg ikke har oplevet. Åh det bliver godt, gør det. 

5.

En sommerhustur ved den jyske vestkyst i bededagsferien. Huset er placeret midt i klitterne og naturen i det område, er intet mindre end magisk. Uanset vind og vejr. Og så glæder jeg mig selvfølgelig også til en masse familiehygge med gode middage, gåture og alt det, som sådan en tur indebærer. 

6.

At få lavet mine bryn hos Kenny Anker senere i dag. SHIT hvor de trænger. Jeg forestiller mig, at jeg går derfra med et helt nyt look. 

10 ting jeg glæder mig til 4

7.

At modtage de jeans, fra Monki, som jeg netop har klikket hjem. Jeg forelskede mig allerede i dem sidste forår, men de blev udsolgt på nul komma fem. Derfor tøvede jeg heller ikke, da de kom back in stock. 

8.

Til det næste (eller DE mange næste) afsnit af den nye HBO-krimiserie “Mare of Easttown”. Jeg slugte første afsnit råt og jeg må give samtlige anmeldere ret – den tegner til at blive virkelig virkelig god. 

10 ting jeg glæder mig til 5

9.

At det bliver min tur til vaccinen. Både fordi jeg forudser en masse besvær (og lange køer ved teststeder) ved at skulle testes hver 3. dag. Hvilket det naturligvis kræver, hvis man skal have lov til at gøre noget som helst, over de kommende måneder.

Og også fordi, jeg tilhører den årgang, som har fået den aller bagerste plads i køen og det betyder, at når det er min tur, så har vi alle været der. 

10 ting jeg glæder mig til 6

10.

At fylde min altankasse med friske krydderurer og pynte min franske altan med smukke blomster. Så nu må den der nattefrost meget gerne takke af og sige “vi ses om meget lang tid”.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments