Fyn, forår, fødselsdag og en lille status

Fyn, forår, fødselsdag og en lille status 1
Reklamelinks: Bluse: & Other Stories Bukser: MbyM

Hej alle zusammen

Hold da fast hvor har der været stille herinde, over de seneste (mange) dage. Jeg har som sådan ikke nogen specielt interessant grund – tiden og lysten har bare ikke lige været der og mit fokus har været et par andre steder.

I virkeligheden er det her, at jeg elsker hvordan nutidens blogformat ser ud. I gamle dage skulle der opdateres hver.eneste.dag og gerne flere gange om dagen. Det medførte naturligvis en permanent følelse af altid at være bagud. Nu tjekker jeg ind, når jeg har noget at fortælle eller dele ud af (og det har jeg heldigvis relativt ofte) og det føles bare virkelig godt. Og i perioder, hvor tiden og lysten ikke er til det, så lader jeg bare være og det er (næsten) uden dårlig samvittighed.

Fyn, forår, fødselsdag og en lille status 2

Fyn er fin

Hvis følger med henne på Instagram, så har I nok bemærket, at jeg har tilbragt den seneste lille uge hjemme på Fyn. Stedet, jeg simpelthen ikke kan holde mig fra, når foråret for alvor melder sin ankomst. Alt er så smukt derovre og lyset, roen og lydene af fuglekvidder og duften af nyslået græs, gør bare noget helt særligt ved mig. Det er det, jeg kalder forårsmagi.

Fyn, forår, fødselsdag og en lille status 3
Reklamelinks: Fleece fra ARKET og Bukser fra ARKET

Birthday bitch

Og så kan jeg nok heller ikke løbe fra, at jeg havde fødselsdag i går og nu er blevet så gammel, at jeg faktisk kan blive i tvivl om, hvad jeg fylder. Men sidst jeg talte, var det 34 år. Shit manner.

Jeg er ikke den helt store fødselsdags-fan og derfor passede det mig glimrende, at jeg kunne tilbringe dagen sammen med min lille familie og spise en god middag og drikke kølig hvidvin med min barndomsveninde om aftenen. Og så er vejret jo et kapitel for sig selv. Selvom April kan være noget så drilsk på den front, så kan skrive under på, at solen og varmen mere eller mindre ALTID er der d. 19. Sådan må det gerne blive ved med at være.

Fyn, forår, fødselsdag og en lille status 4
Reklamelinks: Bluse: & Other Stories Bukser: MbyM

En lille status

I skrivende stund er jeg på vej hjem til København og jeg må ærligt indrømme, at jeg er en smuuuule spændt på den kommende uge. Den helt store genåbning står for døren og ja – jeg GLÆDER mig. Men jeg mærker også en snert af nervøsitet. Hvordan kommer det egentlig til at føles, når alt pludselig bliver tæt på normalt igen? Selv var jeg i hvert fald kommet til et punkt, hvor jeg havde fundet mig til rette i den nye normale.

Pludselig er der muligheder igen, vi kan ses med flere, vi kan opleve mere og en hel masse andet. Desuden kommer der også et helt andet tempo på arbejdsfronten for mit vedkommende. Både fordi det er højsæson for en del samarbejder og fordi en stor del af mit freelancearbejde foregår i mad og restaurantionsbranchen. En branche der i den grad går en ny tid i møde, med nye regler, systemer og alt det der. Men mest af alt er det hele jo godt – det kræver bare lidt tilvænning.

Fyn, forår, fødselsdag og en lille status 5
Fineste Fyn og en udsigt, jeg aldrig bliver træt af.
Fyn, forår, fødselsdag og en lille status 6
Fyn, forår, fødselsdag og en lille status 7
Fyn, forår, fødselsdag og en lille status 8

Weekenden har selvfølgelig også stået på et par sy-projekter. Jeg fandt det smukkeste sky-printede sengetøj i genbrug, som jeg fik forvandlet til en skjorte og jeg er næsten 100% tilfreds med resultatet.

Håber også at I har haft mulighed for at nyde foråret 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments