Glimt og fortællinger fra den seneste tid

Tiden går og klokken slår. Tænk engang, at vi er i midten af april! Det forstår jeg ærligt talt ikke specielt meget af. Især ikke fordi den kommer efter verdens LÆNGSTE vinter? Måske handler det om, at det slet ikke føles som april, men nærmere som januar. Manner hvor er jeg færdig med al den her kulde og blæst. Derfor var min lykke også gjort, da vejrudsigten begyndte at love markant bedring for den kommende uge. Åh hvor vi dog trænger til det.

Og så vil jeg selvfølgelig også gerne lige beklage, at jeg lægger ud med sådan en omgang brok. Det har jo aldrig klædt nogen. Derfor kan jeg nok heller ikke løbe fra, at det siger lidt om den sindstilstand, som jeg har været i de sidste par dage. Ikke noget vildt og alvorligt. Bare sådan lidt blue og irriteret på de små ting. Så som konstant modvind og snotnæse 😅

Det var også præcis derfor, at jeg besluttede mig for, at lade dagens indlæg består af en håndfuld hverdagsglimt. Ganske enkelt fordi, sådan en tur gennem kamerarullen, minder mig om, at de der gyldne stunder, dem er der masser af.

Se med engang…

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 1

Fresh flower power

Gåtur nummer 5362 i 2021. Heldigvis en af dem, der også bestod af at købe ugens buket, som her bestod af den smukkeste af slagsen, som jeg fandt i blomsterhandleren ved Torvehallerne.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 2

Uden tvivl årets fineste, so far, og lidt af en hverdagsluksus. Jeg har altid gerne vil være sådan en, der altid havde friske blomster i stuen og som forærede sig selv en ugentlig buket. Det har bare aldrig været helt realistisk for mig. Før corona var jeg sjældent hjemme i mere end 5-6 dage ad gangen, fordi jeg havde travlt med at opleve hele verden. Nu er sitationen, selvsagt, noget anderledes og det udnytter jeg fuldt ud.

Nye farver

I weekenden kastede jeg mig ud i et lille krea-projekt, der ikke havde nogen med syning eller strik at gøre. Jeg har længe gerne ville farve nogle af mine rammer, men har bare ikke helt kunne gennemskue, hvordan jeg fik så lidt maling, som sådan en omgang kun kræver. Det ville jo være hul i hovedet at købe en stor bøtte til flere hundrede kroner og så bruge 3% af den.

Jeg luftede mine tanker for ekspedienten i Røverkøb og spurgte, om jeg kunne købe nogle farveprøver. Hvortil han svarede noget ala “øhhh… hvorfor spray-maler du dem ikke bare?”. Se, den tanke havde jeg ikke ikke haft. Men det gjorde jeg og det virkede noget så glimrende og tog ingen tid.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 3
Glimt og fortællinger fra den seneste tid 4

Gammelt gardin, gone ny skjorte

Men ingen weekend uden syprojekter og her kunne jeg færdiggøre den her skjorte, som jeg har syet ud af et gammelt gardin fra genbrug. Mønstret kommer fra Atter’s overdelsmønster. Eller det gør standarderne og så har jeg slev leget lidt med krave, ærmelukning og længde. Jeg er ganske tilfreds.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 5

Friday night in Asia (eller bare Amager)

Fredag aften hos min veninde, Rikke, som vitterligt er et geni i et køkken. At komme til middag hos hende, er bedre end at gå på restaurant og den sidder lige i skabet hver.eneste.gang.

Her var hun ude i en asiatisk spidskålsalat med hjemmelavet goma (!!) og Ominiaki, som godt kunne være en kandidat til min nye liveret.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 6

Basic bitch

Fra endnu en gåtur, hvor jeg ikke kunne lade være med at grine lidt af mit eget outfit. Dunjakken fra Arket, en hjemmestrikket balaclava og et par hjemmesyede bukser. En sand bekræftelse af, at de mange memes (om netop sådan et outfit) der florerede over vinteren, nok ikke var helt ved siden af.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 7

Fresh out of shower power

Lørdag morgen, med sol i køkkenet, kaffe på kanden, Sarah og monopolet i ørene og nyvasket hår. Elsker de stunder.

Home is where the heart is

En fin påskedag hjemme på Fyn. Jeg lider frygtelig meget af hjemve for tiden og ser mit snit til at hoppe over Storebælt, så snart muligheden byder sig. Der gør den heldigvis igen i den kommende weekend og jeg glææææder mig.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 8
Glimt og fortællinger fra den seneste tid 9

Reklame: ARKET har lavet det perfekte ternede sæt og jeg har nærmest boet i det, siden det kom med posten i slutningen af sidste uge.

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 10

Et lille fint hjørne af Nørrebro

Glimt og fortællinger fra den seneste tid 11

Patchwork perfection

Det var kærlighed ved første blik, da jeg spottede den her jakke i MbyM’s showroom. Farvesammensætningen er noget af det fineste og er bare lige til at spise og blive i forårshumør af.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments