10 Tanker fra den seneste tid

1. Øvelse gør mester

En sætning, der aldrig været mere tilstedeværende i mit liv, end det netop nu. Som I måske har bemærket, har har lockdown medført, at jeg er hoppet med på krea-bølgen og jeg er ganske imponeret over, hvor meget man rent faktisk kan lære sig selv (og af youtube og Instagram). For tre måneder siden kunne jeg ikke kende forskel på vrang og ret og i dag kan jeg sy mit eget tøj (med måde) og strikke mine egne huer (med måde).

Udover, at det selvfølgelig er optur at kunne lave sine egne ting og forvandle gamle materialer til noget nyt, så finder jeg en ro og glæde når jeg arbejder med det, som jeg ikke har fundet i noget andet, i mange mange år.

10 Tanker fra den seneste tid 1
Mit seneste syprojekt. Jeg planlægger at sy en matchende top, så jeg ender med et fint sommersæt.
10 Tanker fra den seneste tid 2
Og det seneste (og første vellykkede strikkeprojekt. En Balaclava, så jeg kan kan ligne alle de andre chicas her på Nørrebro

2. Nye tider, nye veje

Hvornår er det for sent at kaste sig ud i et karriereskifte? Jeg tog måske mig selv i at google “skædderuddannelse”  i går.

3. Hvide chelsea boots

Reklamelink: Jeg drømmer voldsomt meget om et par chelsea boots eller lange støvler, som er helt lyse både fra top til tå. Det har jeg faktisk gjort længe, men dårligt vejr, alt for meget sjap og slud, har ligesom sat den på pause. Nu kommer foråret og så virker det mere relevant. Lige nu har jeg et særligt godt øje til dem her fra webshoppen Omoda, som har den helt rigtige nuance og et perfekt chunky look. 

10 Tanker fra den seneste tid 3
10 Tanker fra den seneste tid 4
Lørdag formiddag i en tom (men pæn) & Other Stories

4. Tålmodigheden på prøve

Størgtur på en lørdag, efter 3 måneders lockdown og med mange restriktioner. Det kan bestemt ikke anbefales. Eller det er selvfølgelig meget rart at have butikkerne for sig selv. Men man skal lige forberede sig på at skulle stå i lange køer (måske i regn og rusk) inden man får adgang.

5. En serieanbefaling

ENDELIG fandt jeg en god serie. Jeg har ellers været tørlagt på den front i evigheder. Men venner “The One” på Netflix. Skynd jer lige og se den. Fyldt med spænding, drama og afslutninger, der frister en til “lige at snuppe et afsnit mere”. Er der nogen på linjen, der har set den?

10 Tanker fra den seneste tid 5

6. Content never sleeps

Idèer til kommende blogindlæg: “En samling af pæne forårssko”, “En slags tærte til opskriftindexet”, “Mine bedste podcast-anbefalinger”. “Et år i hår” (altså en visuel forklaring af hvor meget et hår faktisk gror på et år) “De bedste bøger jeg har læst under lockdown”. Som altid, er jeg også åben for gode forslag 🖤

7. Den bagerste plads i køen

Den nye vaccinationsplan. Jeg er født i 1987 og har derfor fået en flot placering på plads 10 D4. Altså de aller aller sidste. Selvfølgelig er det fair, fordi jeg ikke er særligt udsat, samfundssind og alt det der. Men meget tyder vist på, at det ikke ligefrem bliver en sommer fyldt med fester, rejser og alt muligt andet godt.

10 Tanker fra den seneste tid 6

8. Fadøl

På flere måder. Både hvor lang tid jeg har gået uden at få en eneste af slagsen (fordi lockdown)og hvor vanvittig godt sådan en egentlig smager. Jeg var så heldig at få året første gyldne dråber til et møde jeg havde på Sliders, som jeg arbejder for.

10 Tanker fra den seneste tid 7

9. Livin la vida lockdown

Tænk engang, at vi følte at hele vores frihed og hverdag blev taget fra os, da vi gik i lockdown i foråret sidste år. Først var det to uger, som vist endte med at blive godt og vel halvandet måned (husker jeg rigtigt?). Pt. ser det ud til, at vi igen kan komme på restaurant og gøre meget af det vi plejede at gøre om en lille måned. Så godt og vel 5 måneders lockdown. Holy moly. Tænk hvis vi havde vidst det dengang for et år siden.

10 Tanker fra den seneste tid 8

10. Lana Del Ray

og hendes nye album “Chemtrails over the country club”. Jeg har ventet på det i mere end et år og i fredags landede det endelig. Jeg har det altid sådan med hendes albums, at jeg lige skal lytte til dem i et par uger og så giver de pludselig virkelig god mening. Med det her, tog det ikke engang tre dage og vi er ude i lidt af et mesterværk og uden tvivl det, der bliver soundtracket til mit forår 2021. Jeg kunne skrive virkelig mange linjer om, hvor fascineret jeg er af det univers hun skaber, album efter album. Teksterne, melodierne, stemningen for slet ikke at snakke og hele æstetikken. Skynd jer ind og lyt. hvis I ikke allerede har gjort det.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments