Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Monki 3. & Other Stories 4. & Other Stories 5. Monki 6. H&M 7. Monki 8. Weekday 9. H&M

Glædelig søndag, venner

Jeg håber at I har haft en dejlig weekend derude. Fyldt med forårsfornemmelser, gode mennesker og god mad. Det nogenlunde de ord, der beskriver min og det har været noget så rart. Jeg har tilbragt begge dage sammen med min familie og det har resulteret i en god blanding af hygge, kreative sysler, lidt praktiske lejlighedsting og et par gåture. Meget mere skal der ikke til, for at gøre mig helt tilfreds. Især ikke i disse tider 😊 I skrivende stund har jeg netop plantet mig i sofaen og åbnet computeren for første gang i flere dage. Og her skal resten af søndagen tilbringes, med lidt forberedelse til den kommende arbejdsuge.

Men her på falderebet, skal I da også lige have en god klassisk omgang med ugens bedste budgetfund. Konceptet er fuldstændig som det plejer at være; Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en god håndfuld af de pæneste ting jeg spottede – alle til under 500 kr. naturligvis.

Som I kan se, er det en simpel omgang, jeg har bikset sammen. Altså gode basisstyles, som vil gavne de fleste garderober. Min personlige favorit er noget så beskedent som den blå-stribede bluse fra Weekday (nummer 8). Sådan en, der er genial at smide over et par jeans, de dage hvor det skal gå lidt hurtigt.

Ugens bedste budgetfund 2
Reklamelink: Jakke fra Monki

En budgetvenlig forårsjakke

Tidligere på ugen delte jeg en samling af forårets pæneste jakker. Siden har jeg også spottet den her hos Monki og den kan virkelig også noget. Tidløs, klassisk og bare enormt pæn. Desuden kan den erhverves for en rigtig pæn pris.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments