12 fine forårsjakker

12 fine forårsjakker 1

Reklamelinks: 1. Monki 2. Second Female 3. & Other Stories 4. Monki 5. Weekday 6. ARKET 7. Ganni X Levis 8. & Other Stories 9. Weekday 10. Weekday 11. Monki 12. ARKET

Fine forårsjakker

Kalenderen siger forår og det gør lyset og de længere dage bestemt også. Nu mangler vi bare lige det der med temperaturerne. Nu vil jeg nødigt sprede dårlig stemning eller udelukkende fokusere på det negative, men jeg synes godt nok, at vejrguderne strammer den lidt. Det gik ellers lige så godt, for et par uger siden.

Men mon ikke at det kommer lige pludselig? Det har vi jo set så ofte før (ja, så sent som for et par uger siden). Det der med, at sæsonen skifter fra den ene dag til den anden. Og så handler det jo om at have gjort sin forberedelse godt og hvis nogle af jer stadig der mangler det punkt, der handler om pæne forårsjakker, så har jeg lige været en tur ude på en håndfuld webshops og samlet en håndfuld af de pæneste jeg spottede.

Som I kan se, har jeg samlet et lille udvalg, hvor der gerne skulle være noget, for enhver smag. Både til dem, der godt kan lide farver og til dem, der skal have den lidt mere simple og klassiske version. Personligt er jeg ret vild med Weekdays turkise version (nummer 5). Den er lidt skør og man kommer med sikkerhed til at skille sig ud. Men på den seje måde, hvis I spørger mig.

En pæn trenchcoat, kan man næsten heller ikke undvære og selv har jeg denne korte version fra sidste år, som jeg glæder mig til at bruge igen. I år er der mange fine af slagsen derude og særligt Monki’s version (nummer 11) er virkelig pæn og også ganske budgetvenlig.

Min kommende forårsjakke

Min kommende forårsjakke, ser sådan her ud og den er fra & Other Stories. Jeg har kigget på den siden den landede på webshoppen for et par uger siden og er ret forelsket. Praktisk er den måske ikke, med den hvide farve, men jeg er sikker på, at den har den perfekte tykkelse til de temperaturer vi oplever lige nu. Nu krydser jeg bare fingre for, at Post Nord er hurtige med leveringen, i denne uge.

Den findes desuden også i en fin grå farve, hvis man har lyst til at gå den lidt mere praktiske vej.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments