De bedste kreative Instagram profiler

De bedste kreative Instagram profiler 1
Billedet her lånt herfra (Gad i øvrigt godt at have sådan et rum i min lejlighed)

fagre nye (kreative) verden

Hvis I følger med henne på Instagram, eller hvis I har læst mine små hverdagsskriverier herinde, så har I nok opdaget, at jeg er hoppet med på den kreative håndarbejdsbølge. I en så voldsom grad, at det stjæler alle mine nattetimer, fylder mine tanker og besætter mine weekender.

Det lå egentlig ikke i kortene, men da jeg fik en symaskine i julegave, satte det gang i et eller andet. Mit mål var egentlig bare at kunne sy et par simple ting, rette lidt på et par genbrugsfund og den slags. Men i takt med, at lock down trak ud og jeg fik mere og mere tid for mig selv, tog det om sig. Jeg fandt også en helt særlig ro, når jeg sad der foran maskinen og lukkede alt andet ude.

Jeg er stadig nybegynder, men hvis jeg selv skal sige det, er jeg kommet langt på blot et par måneder. I weekenden kunne jeg færdiggøre en bluse og en kjole. Det havde jeg ikke forventet, da jeg sad der og kæmpede med min scrunchies, i begyndelsen af året.

Senest har jeg også kastet mig ud i strikkeverden og det har nærmest fanget mig i samme grad. 

Intetnettet og de sociale medier er slet ikke til at undvære i de her processer og jeg ved faktisk ikke hvad jeg skulle have gjort uden. Måske købt et gammelt Burda eller lånt en sybog på bibliotektet. Men heldigvis findes der profiler derude, som dagligt deler ud og inspirerer. Jeg finder hele tiden nye af slagsen og derfor tænker jeg, at listen her vil blive opdateret løbende. Men vi starter lige med en håndfuld af dem, som jeg er særligt glad for. 

Kreative Instagram profiler

De bedste kreative Instagram profiler 2

@Mariamollerdk

Hvis man er til all around-creative projekter, så skal man virkelig følge med hos Maria Møller. Hun er vanvittig dygtig til det hele og deler ud af alt fra syning, sy-tips, strikkeprojekter, broderi og diverse bolig DIY’s. Hun elsker desuden at gå på jagt i genbrugsbutikker og personligt holder jeg meget af at se hendes hauls og se hvad hun gør med de mange fund, hun gør. 

Jeg kan også varmt anbefale at følge med på hendes blog, hvor der også er masser af gode tips, tricks og DIY’s.

@Johannekohlmetzblog

Jeg har fulgt med hos Johanne i mange år og kender hende helt tilbage fra den spæde blog-tid. Jeg elsker hvordan hendes univers har tager en mere og mere kreativ drejning. Ingen kan forvandle et gammelt dynebetræk til en smuk kjole, som hende og hun er ikke bange for at kaste sig ud i nye ting. På hendes IGTV og i hendes reels, er der mange små og virkelig brugbare guides, til små, hyggelige og forholdsvis nemme syprojekter. Desuden er hun også lidt af en genbrugs-haj, der elsker at gå på jagt og så formår hun, mere end nogen andre, at give mig hjemve til Fyn. 

De bedste kreative Instagram profiler 3
De bedste kreative Instagram profiler 4

@Kreaagno 

Kreaagno er jeg netop begyndt at følge og det er jeg virkelig glad for. Bag profilen står Carolina, som faktisk er forholdsvis nybegynder, når det kommer til syning. Det kan man dog ikke se, for hun er virkelig dygtig. I hendes highlights har hun delt mønstre og guides til et par kjoler og en bluse og dem kan jeg virkelig anbefale. Jeg har både syet en kjole og en bluse og de er altså lige til at gå til. Et par geniale projekter til en nybegynder, der er klar til at gå skridtet videre. 

De bedste kreative Instagram profiler 5

@Easyasknit

Det er kun en månedstid siden, at jeg også kastede mig ud i strikke-verden (bedre sent end aldrig) og da jeg havde været igennem de første 4-5 prøveklude, hvor jeg både havde øvet mig i glatstrik, rib og dobbeltrib, var jeg klar til at gå skridtet videre.

Min veninde anbefalede mig en opskrift fra Easyasknit og det er jeg SÅ glad for. Strikkeopskrifter kan være virkelig komplicerede at læse og forstå og de har nærmest deres helt eget sprog. Hos Easyasknit er det skrevet i et sprog, hvor alle kan være med og alt er skåret ud i pap. Desuden har de videroer på deres Instagramprofil, der viser alle step i alle opskrifterne. Opskrifterne består af alt fra huer, hatte, bluser, vester osv. Desuden er de super søde til at svare på beskeder, hvis man skulle have et lille spørgsmål. 

kreative instagram profiler

@Theessentialsclub

Jeg har fået et lille girl crush på Maddy, som står bag profiler @theessentialclub. Mens de andre profiler jeg har nævnt er danske, så skal vi nu hele vejen til Australien. Det kan man også tydeligt se på æstetikken, hvor det minimalistiske møder breach og palmer. Omdrejningspunktet er less waist og upcykling og her finder man nemme guides til fine sommerkjoler og andre simple ting. Jeg har netop syet den fine bucket hat og den var lige til at gå til. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments