Det perfekte jakkesæt og en lille status

Arket suit

Reklamelinks: Blazer: ARKET Bukser: ARKET Strik: Magasin Støvler: & Other Stories Cap: & Other Stories

Reklame for ARKET

En drøm af et jakkesæt

Ja, det vil jeg næsten kalde det her fra ARKET. Det var i hvert fald uden tvivl love at first sight, da jeg spottede det henne på deres webshop. Jeg kan jo i det hele taget ikke løbe fra, at jeg har en voldsom svaghed for ARKET’s udvalg af blazere. De kan bare noget helt særligt og pasformen og materialerne sidder altid lige i skabet. Jeg er heldigvis så heldig at have et par stykker i min samling allerede og bedst som jeg troede, at de ikke kunne gøre det bedre, så kommer den her lysegule sag som en del af deres forårskollektion. Og da der tilmed var et par matchende bukser, så var jeg altså solgt.

Faktisk er det yderst sjældent, at jeg hoppet i et ægte jakkesæt. Jeg har det sådan lidt med det, at andre kan se voldsomt smarte ud, men selv føler jeg mig lidt for kontormus-agtig. Sådan havde jeg det også med blazere i mange år. Det var indtil jeg knækkede koden og opdagede, at det faktisk handler om hvilken blazer og hvilken pasform den har. Og selvfølgelig også hvordan man styler dem,

Men tilbage til det der med pasformen, for det er netop der, hvor ARKET er verdensmestre. Deres modeller er oversize og ret “løse” i materialet, hvilket gør, at de falder på den der helt cool og boyfriend-agtige måde. Jeg er fan.

Arket suit
Reklamelinks: Blazer: ARKET Bukser: ARKET Strik: Magasin Støvler: & Other Stories Cap: & Other Stories
Arket suit

En lille status

Traditionen tro, så vil jeg jo også lige benytte de her klassiske outfit-indlæg til lige at komme med en lille status på situationen. De seneste maaaaaange uger har jeg jo givet udtryk for, at jeg ikke havde noget som helst spændende at fortælle. De ved jeg i og for sig heller ikke om jeg har i dag, for der er bestemt ikke sket noget vildt og voldsomt.

MEN, alligvel er det som om, at de seneste uger har budt på en snert af hverdag for mig. Faktisk kan jeg vist konkludere, at der ikke har været en eneste tom dag i min kalender. Der har endda været øjeblikke, hvor jeg har skulle trække vejret dybt for at undgå de der “hvordan i al verdens skal jeg nå det hele-tanker”. Jeg kan afsløre, at jeg HAR nået det hele og, at det vist bare er et spørgsmål om tilvænning. Altså det der med at skulle være på bestemte steder på bestemte tidspunkter. Det kræver lidt, efter så mange måneder i lavt tempo.

Arket suit
Reklamelinks: Blazer: ARKET Bukser: ARKET Strik: Magasin Støvler: & Other Stories Cap: & Other Stories

Weekendplaner

I skrivende stund, har jeg lige sat mig på toget mod Fyn, hvor jeg skal tilbringe endnu en weekend. Jeg tror aldrig at jeg har besøgt mit barndomshjem så meget, som jeg har det seneste (corona)år. Men når livet nu engang skal leves i et langsom tempo og hvor mulighederne for sjov, fest og kultur, så er det altså det bedste alternativ.

Jeg elsker mine weekender der. Den rolige stemning, smukke natur og den måde, hvor jeg altid kommer i det helt rigtige state of mind.

Den kommende weekend kommer til at byde på en del kreative projekter sammen med min mor. Jeg er ved at komme så langt i min syning, at det begynder at give mening. Faktisk har jeg både en bluse og en kjole, som lige mangler det sidste touch og som kræve lidt kyndig vejledning. Heldigvis er min mor lidt af et geni til den slags.

Arket suit
Reklamelinks: Blazer: ARKET Bukser: ARKET Strik: Magasin Støvler: & Other Stories Cap: & Other Stories

Og så er der alle genbrugsbutikkerne, selvfølgelig. Åh hvor jeg glæder mig til at gå på jagt. Jeg har besøgt et par stykker af de Københavnske siden genåbningen, men de har både været rippet og brudt på lange køer ved indgangen. Jeg måtte i hvert fald hurtigt erkende, at jeg ikke var den eneste med abstinenser. Jeg satser på at det det er anderledes på Fyn

Har I nogle sjove ting på programmet?

Jakkesæt
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments