Det perfekte basistøj og en blazer fra ARKET

Arket blazer

Reklamelinks: Blazer: ARKET Strikvest: ARKET Jeans: ARKET Cap: & Other Stories Taske: Adax

Reklame for ARKET

Åh, ARKET

Det kan vist ikke komme som nogen overraskelse, at jeg er kæmpe stor fan af ARKET og størstedelen af det, de smider på gaden. Vi snakker om en kærlighed der vokser sæson efter sæson og det er også det brand, der udgør støstedelen af min garderobe. Det handler også om, at jeg ofte bliver så glad for det jeg har derfra, at jeg meget sjældent skiller mig af med det.

Når man først træder ind i deres butikker (dengang man kunne den slags) eller tager et kig på deres webshop, ser det jo ikke ud af specielt meget – faktisk lidt kedeligt. Det vil jeg gerne indrømme. Men sagen er den, at de er verdensmestre i at lave de helt perfekte basisstyles, som næsten altid har et lille twist. Min egen stil er ikke helt ligeså minimalistisk som ARKET’s men deres styles og designs passer alligvel perfekt ind i min garderobe, og er geniale at kombinere med fine secondhand-fund eller andre favoritter.

Efter sådan en stor kærlighedserklæring, kan jeg heller ikke løbe fra, at jeg naturligvis er ekstremt lykkelig og taknemmelig over, at de gerne vil samarbejde med mig i ny og næ og senest har de været så søde at lade mig style min ultimative yndlings-basisoutfit, til det tidlige forår, som vi snart bevæger os ind i. Det er selvfølgelig det, I ser på billederne her. Bestående af et par løse mom-jeans, en strikvest og verdens bedste blazer i den fineste grønne farve.

Arket blazer
Reklamelinks: Blazer: ARKET Strikvest: ARKET Jeans: ARKET Cap: & Other Stories Taske: Adax

Verdens bedste blazer

Og når jeg siger verdens bedste blazer, så mener jeg virkelig verdens bedste blazer. Faktisk har jeg selvsamme model i hele tre farver nu og jeg kan altså ikke udelukke, at der kommer flere til samlingen. I sommers brugte jeg den beige version som jakke i flere måneder og her i den kolde tid, fungerer den også som et godt alternativ til en varm cardigan.

Grunden til, at den er så optur, er pasformen. Som navnet antyder, så er den lavet i et oversize fit, der giver det der boy-ish look. Samtidig er den også lavet i et blødt og luftigt materiale, der gør, at den ikke føles så stiv og uniform-agtig, som blazere ofte kan gøre. Ren kærlighed. Intet mindre.

Arket blazer
Reklamelinks: Blazer: ARKET Strikvest: ARKET Jeans: ARKET Cap: & Other Stories Taske: Adax
Arket blazer

Mom jeans

De famøse jeans, som altid deler vandende. Mange piger elsker dem, de fleste mænd hader dem. Heldigvis er jeg jo i den situation, hvor der ikke er nogen mand, der skal tages hensyn til og jeg er totalt på pigeholdet, der elsker den slags jeans. Der er ikke noget der strammer og de bliver lukket på det mest behagelige sted på maven 😉

Arket kan man selvfølgelig også regne med, når det kommer til gode jeans og dem, jeg har på her, er en del af deres nye forårskollektion. Sammen med Monki’s Yoko-model er de nogle af de bedste jeans jeg har og jeg glæder mig endnu mere til den dag, hvor jeg kan style dem med en fin forårstop.

Arket blazer
Reklamelinks: Blazer: ARKET Strikvest: ARKET Jeans: ARKET Cap: & Other Stories Taske: Adax

En (meget) lille status

Og så er det jo også de her indlæg, hvor jeg ofte kommer med en lille status på situationen, men i denne omgang må jeg bare erkende, at der er absolut intet at skrive hjem om. Dagene ligner stadig hinanden og alt er mere eller mindre præcis ligesom sidst og præcis som de har gjort de sidste mange måneder. Meeeeeen….. er det bare mig, eller er det ikke som om, at det der med en lille genåbning, føles tættere på, end den har gjort i lang tid. Jeg tror det og krydser alt hvad jeg har. Samtidig med, at jeg også forberede mig mentalt på, at skulle ud af den her bobble. Men det er en snak, som vi kan tage en anden dag 🖤

Arket blazer
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments