En status, et outfit og alt muligt andet

En status, et outfit og alt muligt andet 1

Reklamelinks: Jakke: Weekday Vest: Sisters Point Bukser: & Other Stories Top: H&M X LEE Støvler: Ganni Taske: Calajade Hue: ARKET

Glædelig tirsdag, venner 🖤

AV hvor er det blevet koldt. Altså som i “helt ind til knoglerne og jeg kan ikke overskue at bevæge mig ud-koldt”. Corona har i den grad lært mig at elske naturen, sæsonerne og nærmest al slags vejr. Men jeg har altså en grænse og jeg har nu måtte erkende, at den går lige præcis ved frysepunktet. Alt derunder trives jeg ikke i og at det så lige bliver krydret med en strid vind fra øst, gør ikke situationen bedre. Med andre ord, så er det yderst begrænset hvor meget jeg kommer ud fra mit hjem.

On the bright side

Og når jeg så sidder her og hater lidt på polarkulden, så prøver jeg alligevel at finde det søde i det sure. For ja, lockdown sucks, big time, men på den anden side, så er det jo faktisk ganske heldigt, at de fleste af os, ikke skal nogen som helst steder hen. Ekstrem kulde VAR faktisk lidt mere irriterende og begrænsende dengang man skulle ud af døren kl. 8 om morgenen eller ud om aftenen og kæmpede en kamp med at finde et outfit, der både var pænt og som kunne sikre, at man ikke fik forfrysninger i transporten.

En status, et outfit og alt muligt andet 2
En status, et outfit og alt muligt andet 3
Reklamelinks: Jakke: Weekday Vest: Sisters Point Bukser: & Other Stories Top: H&M X LEE Støvler: Ganni Taske: Calajade Hue: ARKET

Forårsfornemmelser

Billederne her lugter lidt af forår og da jeg sad og kiggede dem igennem i går, kom jeg helt til at længdes efter den dag, de blev taget. Lige indtil det gik op for mig, at det vist nok var i lørdags, hvor det var mindst ligeså koldt, som det er i dag. Jeg tænker, at det må være lyset der gør det og det er præcis det lys, der også minder mig om, at foråret er lige om hjørnet. Også selvom temperaturerne ikke vidner om det.

En status, et outfit og alt muligt andet 4
Reklamelinks: Jakke: Weekday Vest: Sisters Point Bukser: & Other Stories Top: H&M X LEE Støvler: Ganni Taske: Calajade Hue: ARKET

Det var også en af de dage, hvor jeg var hoppet i ægte tøj. Altså tøj, som ikke starter med sweat og slutter på suit. De dage kommer der faktisk flere og flere af og det er vel også en slags indikation på, at det hele nok går i den rigtige retning.

Og så har jeg alligvel snydt lidt, for bukserne her har nemlig lidt af en multifunktion – de er nemlig ligeså behagelige at have på, som mine sweatpants, men samtidig så pæne, at de også kan bruges som “pæne bukser”. De er fra & Other Stories og en del af det sæt, jeg viste her. Jeg knuselsker dem og bruger dem flere gange om ugen. De er i øvrigt netop kommet på udsalg, hvis nogen skulle være blevet fristet af mine lille salgstale.

En status, et outfit og alt muligt andet 5
Reklamelinks: Jakke: Weekday Vest: Sisters Point Bukser: & Other Stories Top: H&M X LEE Støvler: Ganni Taske: Calajade Hue: ARKET
En status, et outfit og alt muligt andet 6

En status

Og nu er mine små outfit-indlæg her, jo også gået hen og blevet en anledning til at komme med en lille status. I kraft af, at jeg flere gange har givet udtryk for, at jeg gerne vil tage indholdet herinde i en retning, hvor det ikke handler om mig, mig, mig og mit lille liv, så har flere af jer skrevet, at i faktisk godt kan li’ når jeg lige tjekker ind og fortæller hvor trivielt det hele er. Mon ikke det er den der rare følelse af, at vi alle er i samme båd?

Og det kan jeg snildt gøre i dag, for det er godt nok trivielt 😂 Faktisk tror jeg næsten, at jeg vil kunne lave en copy-paste fra sidst jeg lavede en status. Dagene ligner hinanden. Mere end nogensinde før og består typisk af hjemmearbejde med mine små jobs, sysler foran symaskinen, gåture med veninder og en middagsaftale hist og her. Og ved I hvad? I weekenden smutter jeg sørme til Fyn igen igen igen. Det er vist det vildeste jeg kan berette om.

Det sjove af det hele er, at jeg faktisk trives mere og mere i roen. Jeg kan godt li’ min hverdag. Der hvor udfordringen opstår er på indholdet herinde. Når ens primære job er at dele ud af kultur og oplevelser, så giver det naturligvis lidt udfordringer. Jeg skal lige grave lidt dybere i den kreative kasse, når jeg skal finde på spændende indhold, jeg kan dele herinde. Men efter 11 år på domænet, så ved jeg også, at den slags kommer i bølger. Både med og uden lockdown og mon ikke jeg en skønne dag kommer til et punkt, hvor jeg igen står med hovedet fyldt med idèer? Jeg tror det.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

En status, et outfit og alt muligt andet 7
Reklamelinks: Jakke: Weekday Vest: Sisters Point Bukser: & Other Stories Top: H&M X LEE Støvler: Ganni Taske: Calajade Hue: ARKET
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments