Den magiske første forårsdag & en status

Den magiske første forårsdag & en status 1

Reklamelinks: Blazer: ARKET Strik: & Other Stories Leggings: Blanche Støvler: & Other Stories

Så kom den endelig

Den første forårsdag. Med al sin magi, varme og glæde. Den der dag, hvor det for alvor kan mærkes, at der er bedre tider på vej. Hvor solen varmer og hvor hele landet opfører sig, som var det en dag midt i juni.

Jeg elsker den og kan leve højt på det længe. I år faldt den i søndags og jeg tog mig selv i at gå rundt og smile hele dagen. Hele Nørrebro summede af liv og optimisme og det eneste der manglede, var de fyldte fortovscafeer. Den oplevelse må vi nok vente lidt med at få. Men efter en evighed i lock down, så har vi nok alle lært, at vi sagtens kan nøjes og at vi ikke behøver hele pakken på èn gang. I denne omgang var jeg i hvert fald fint tilfreds med solskin og to-cifrede

Jeg er vist ikke ene om at synes, at det har været verdens længste vinter og at foråret er mere tiltrængt, end det har været i mange år. Måske er det også derfor, at jeg nærmest dedikerer et helt blogindlæg til netop den dag 😂 Men for en kuldskær type, som undertegnede, så er det altså lidt af en opgradering i livet, når man pludselig kan forlade sit hjem uden at være pakket ind i 5 lag uld og ikke skal bruge en halv time på at få varmen efter en tur i Rema 1000.

Den magiske første forårsdag & en status 2
Reklamelinks: Blazer: ARKET Strik: & Other Stories Leggings: Blanche Støvler: & Other Stories
Den magiske første forårsdag & en status 3

Billederne her er selvfølgelig også fra den magiske dag og utrykket i mit ansigt afslører også en form for tilfredshed. Jeg var hoppet i den blazer, som jeg efterhånden har vist en million milliard gange herinde. Måske vil jeg gå så langt som at kalde den for mit yndlings item i hele min garderobe. Det er den selvsamme model, som jeg også viste i en smuk grøn farve, for ikke så længe siden.

Støvle-debut

Det var en stor dag i søndags, for mine smukke chunky støvler fra & Other Stories, havde også deres debut. De har ligget pænt i en kasse i et par uger og ventet på at kunne blive taget i brug, men indtil nu, har jeg ikke kunne overskue andet end mine UGG’s. Det kan jeg heldigvis nu og de har da også været på hver dag siden.

Jeg har ønsket mig et par hvide støvler i laaaang tid, men jeg har ikke kunne finde det helt rigtige par. Pludselig var de der og at de tilmed også er enormt gode at gå i er jo lidt af en win/win

Den magiske første forårsdag & en status 5
Reklamelinks: Blazer: ARKET Strik: & Other Stories Leggings: Blanche Støvler: & Other Stories

En status

I kan nok fornemmet det, men ugens status er noget mere optimistisk, end den har været længe. Som sådan er der ikke sket noget som helst siden sidst, men alene varmen, lyset, solen og en udsigt til, at vi står overfor en lille genåbning af samfundet gør en kæmpe forskel for mig. Ellers har jeg vist bare fået gået nogle flere ture, lavet lidt mere mad, færdiggjort lidt flere syprojekter og strikket et par vaskeklude. Jeg glæder mig til at kunne tjekke ind med en status, hvor jeg rent faktisk har noget at berette om.

I den kommende weekend smutter jeg atter hjem til Fyn. Min mor har fødselsdag og i en tid, hvor der ikke er så meget at fejre, så skal en lille fødselsdag bestemt ikke gå ubemærket hen.

Jeg håber også at alt er godt ude hos jer og måske at I har et lidt mere interessant liv end mit.

Den magiske første forårsdag & en status 6
Reklamelinks: Blazer: ARKET Strik: & Other Stories Leggings: Blanche Støvler: & Other Stories
Den magiske første forårsdag & en status 7
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments