Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. H&M X Lee 3. Weekday 4. H&M 5. Monki 6. Monki 7. H&M 8. & Other Stories 9. Weekday

Glædelig søndag, venner 🖤

Jeg håber at I har en dejlig weekend derude? Ser man lige bort fra lock down, så har den i hvert fald et par gode forudsætninger. Vintersol fra en skyfri himmel og ikke mindst håndbold VM-finalen i aften. Av hvor bliver det altså spændende. Selv har jeg tilbragt de seneste dage hjemme på gode gamle Fyn, hvor tiden går med projekter foran symaskinen, gåture, løbeture i morgensolen og en masse hygge. Og nårh ja…. så har jeg taget hul på det strikke-projekt, som jeg også var kort omkring den anden dag. Men det kan vi snakke om på et andet tidspunkt.

For lad os straks komme til det, som dagens indlæg handler om: Ugens bedste budgetfund. Konceptet er præcis som det plejer at være. Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting og sager jeg spottede.

Personligt er jeg særligt vild med de seje jeans (nummer 2) fra samarbejdet mellem H&M og Lee. Deres kollektion landede i torsdags og jeg var så heldig, at jeg nåede at få fingrene i den seje logo t-shirt. I det hele taget er det en super sej kollektion, som har en masse gode forårsstyles. Og så er hele kollektionen lavet af bæredygtige materialer.

Stay Warm

Fra forårsstyles til vinterstyles, for selvom vi går lysere tider i møde, så slipper vi nok ikke for de kolde dage, det næste lange stykke tid. Her har H&M netop lanceret den her seje vest, som vi være ret genial under en lidt tyndere jakke.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments