10 Tanker fra de seneste dage

10 Tanker fra de seneste dage 1

1.

Det utænkelige er sket: jeg er løbet tør for serier at se. Lige nu er der nul og nix på samtlige platforme, der fanger min opmærksomhed og jeg har ikke set et et eneste afsnit af noget, i en uge. Det er vist ikke sket i flere år. Hvis nogen skulle sidde i samme situation, så kan I måske finde lidt inspiration i min store guide til HBO eller den til Netflix.

2.

Hold da fast, hvor får man meget fritid, når man dropper serierne. Nu bruger jeg alle mine aleneaftener foran min symaskine eller med en bog (er i ved at læse denne, som varmt kan anbefales). Af en eller anden grund, føles de to sidstnævnte som lidt mindre “tidsspild”. 

3.

Godt jeg ikke hed Mikkel Hansen i onsdags kl. Lidt i 19. Av for en fejl. Den slags sker tydeligvis også for de bedste.

10 Tanker fra de seneste dage 2

4.

Jeg skal lære at strikke. Ja. Lidt ligesom resten af Danmarks kvindelige befolkning, men better late than never. Jeg starter med en karklud her i weekenden. Ps. Hvis nogen ligger inde med andre godt begynder-projekter, så hit me 🖤

10 Tanker fra de seneste dage 3

5.

HOLY MOLY hvor er jeg vild med alt det nye visuelle univers, som Selena Gomez’ er i gang med at bygge op henne på Instagram. Ikke nok med, at hun netop har annonceret at der lander et nyt album til Marts, så virker det også som om, at hun har fundet sig rigtig godt tilrette i det mystiske, volumøse, Frida Kahlo/latino-univers. Mit girl crush har altid været der, men nu tager det nye højder og min lyst til at rejse mod eksotiske himmelstrøg er atter vagt til live. 

10 Tanker fra de seneste dage 4

6.

Reklamelink: Hej, verdens sejeste støvler fra & Other Stories. Just in time for spring. 

7.

Det er et år (ET HELT ÅR) siden, at jeg jeg (eller vi) sidst har været ude og rejse, festet på en klub, været til en ægte koncert, set flere af mine venner. Hvem havde nogensinde troet at det skulle ske. 

8.

Jeg overvejer lidt at lave sådan en omgang “spørg mig om alt” henne på Instagram. Men hvis jeg skal være ærlig (og det skal jeg jo) så er jeg bange for, at der ikke kommer nogen spørgsmål 😂)

Glimt og fortællinger

9.

Påskeæg og påskeliljer i supermarkederne, de første solstråler der varmer, lys frem til kl. 17 osv. Jeg ser små forårstegn ver ALT og noterer hvert og et.

Sjovt nok er jeg også fuld i stand til at ignorere de første små efterårstegn, når de begynder at vise sig i højsommeren.

10.

Jovist, så savner jeg at gå ud og spise, at samle mine venner, at opleve, at få rettet min øjenbryn (sender i øvrigt alle minde bedste tanker til de korthårede derude) og alt det der. Men jeg vil give min højre arm for at besøge en genbrugsbutik eller gå på jagt på et loppemarked. Den slags kommer jeg aldrig til at tage forgivet igen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments