En status og mine bedste lockdown hacks

En status og mine bedste lockdown hacks 1
Reklamelinks: Skjorte: & Other Stories Sweatshirt: Second Female Bukser: ARKET Taske: Calajade Støvler: Ganni

Glædelig torsdag, venner 🖤

Eller hvad der føles som dag 400 i lockdown. Det er ved at være nogle dage siden, at vi sidst har haft en status herinde og som altid vil jeg jo rigtig gerne høre hvordan det står til ude hos jer?

Noget jeg virkelig har bemærket over de seneste uger er, hvor forskelligt sådan en omgang egentlig rammer. Nogle er isoleret med hele deres familie og slipper i så fald for ensomheden. Ofte byder det så på hjemmeskoling, konflikter og hvad ved jeg (efter en række historer fra mine nærmeste, er det i hvert fald ved at gå op for mig, at det slet ikke er spor sjovt). Så er der os, der bor alene og som vil give vores højre arm for lidt selskab. Der er dem, der pludselig skal løbe dobbelt så stærk på deres arbejde, fordi situationen kræver det. Og så er der dem, der har mistet det hele. Ærligt, så er der ikke nogen af eksemplerne, der lyder specielt tiltalende. Am I right?

Her prøver jeg selv at holde fanen og humøret højt. Det kunne være bedre, men det kunne bestemt også være værre. Ensomheden er ikke så slem, som jeg frygtede, at den ville blive. Både takket være de sociale medier, online aftaler og fordi min bff tilfældigvis også er min nabo. Det kunne jeg ikke undvære.

Jeg er jo også så heldig at have et lille eksil på Fyn, hvor jeg kan smutte hen i ny og næ. Når jeg trænger til frisk luft, lidt forandring og ikke mindst selskab.

Hvad jeg særligt kommer til at huske den her tid for, er alle de nye ting, der også opstod. Nye tanker, værdier og ikke mindst hobbyer. Selvom mange af dagene ligner hinanden, så går tiden overraskende hurtigt og der kan endda være dage, hvor jeg slet ikke når alt det, jeg gerne vil. Min liste over “coronaprojekter” er stadig lang. Nogle har jeg taget hul på og andre drømmer jeg stadig om at nå. Som I nok ved, så elsker jeg, at vi ofte kan inspirere hinanden lidt herinde, så derfor tænkte jeg, at jeg ville dele lidt ud af nogle af mine punkter. Og så vil jeg jo elske, hvis I også vil dele ud af jeres.

Her kommer seks gode ting og vaner, som er opstået hos mig her i lockdown og som jeg på det aller varmeste kan anbefale. Med andre ord, mine bedste lockdown hacks

En status og mine bedste lockdown hacks 2
Reklamelinks: Skjorte: & Other Stories Sweatshirt: Second Female Bukser: ARKET Taske: Calajade Støvler: Ganni

Nyt år, nyt hår

Tilføj en ekstra dag i hårvask-rutinen. Særligt oplagt til de af jer, som ikke ser specielt mange mennesker. Og hvor de få aftaler man har, alligvel er udendørs, tildækket med hue. Selv er jeg gået fra 4 til 5 dage og det går strålende. Især takket være den tørshampoo, jeg anbefalede i gå

Listen and learn

Kast jer ud i en lydbog eller to. De fleste går nok også flere ture end normalt og der er en lille fortælling, helt genialt selskab. Jeg har aldrig dyrket det før nu, men jeg kunne forestille mig, at det er en vane, der kommer til at hænge ved. Langt de fleste portaler tilbyder en måneds gratis abonnement. Og hvis man føler at det hele går op i fiktion og historer, så er udvalget af fagbøger, der rent faktisk giver stof og viden, som kan bruge til noget, overvældende.

Uden mad og drikke

Køb en kogebog og kast dig ud i opskrifterne. Selv er Louisa Lorang’s Grøn mad på 30 minutter, lige landet i min samling og den er virkelig optur. Jeg har allerede prøvet flere af de simple opskrifter og so far er det en kæmpe succes.

En slags mental oprydning

Den her kan måske lyde lidt hård, men jeg kan på det aller varmeste anbefale en lille oprydning i Instagram-feedet. Gennemgå dem du følger og sluk for alle dem, der ikke giver dig noget positivt. Og med sluk, mener jeg sluk, for heldigvis behøver man ikke nødvendigvis at give et unfollow. Endda kan man også vælge om man kun vil slukke for stories eller feed.

En status og mine bedste lockdown hacks 3
Reklamelinks: Skjorte: & Other Stories Sweatshirt: Second Female Bukser: ARKET Taske: Calajade Støvler: Ganni
En status og mine bedste lockdown hacks 4

Webinar og onlinekurser

Noget af det gode, som krisen har affødt er mængden af onlinekurser og webinarer. Faktisk er der så mange, at det kan være svært at nå dem alle. I den kommende weekend kan man bl.a komme med til Virtual Career Club med Busi girl, som består af et dagsprogram, pakket med spændende emner, talks fra inspirerende kvinder og en masse networking. Jeg skal selv deltage og det er uden tvivl ugens højdepunkt. Desuden har jeg også planer om at signe mig op til Instagram akademiet, som eftersigende, skulle være proppet med gode tips og tricks, hvis man har interesse for den gren.

En status og mine bedste lockdown hacks 5

Gør madlavning til en leg

En anden ganske god vane, som jeg har fået her i lockdown, er at handle på Toogoodtogo en gang om ugen. Til de af jer, der ikke kender konceptet, så er det en app, hvor diverse supermarkedet og restauranter, dagligt uploader tilbud, hvor man kan købe varer, der er ved at nå udløbsdatoen. Jeg har ofte købt grøntsagsposerne i Netto og hver gang, er jeg endt med en kæmpe poste frugt og grønt, hvor størstedelen ikke fejler noget som helst. Og det er altså lidt sjovt at stå med sådan en omgang og se hvad man så kan få ud af den.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments