Glimt og fortællinger fra den seneste tid #2

Hverdagsglimt
Reklamelinks: Fleece fra ARKET, jeans fra ARKET og hat fra & Other Stories

Hej venner

Har I det godt derude? Der har været relativt stille fra min side over de seneste dage. Eller måske endda uger? Og don’t worry – der ikke noget galt. Jeg har ganske enkelt bare ikke haft det helt store at skrive hjem om. Dagene er rolige og ligner hinanden og hvis jeg skal være ærlig, så kan det altså også noget.

Men jeg er relativt tom for inspiration og det er altid en lille smule stressende, når man nu engang “arbejder med” at dele ud. Dog gik det op for mig tidligere i dag, at det sådan ca sker hver eneste gang, vi når til denne tid på året. Det skyldes helt sikkert en god kombination af, at det er mørkt størstedelen af tiden og at jeg, mentalt, når et punkt, hvor jeg trænger til noget nyt. Eller med andre ord, så kan jeg nok ikke trække meget mere ud af året der er gået og er HELT klar på at tage hul på et nyt. En fresh start. Og særligt her oven på 2020.

I skrivende stund befinder jeg mig hjemme på gode gamle Fyn, hvor jeg er taget i coronaeksil. Hvor længe jeg bliver, er stadig i det uvisse, men det bliver i hvert fald julen over og nok også et godt stykke efter det.

Selvom december i høj grad har budt på lockdown, omstillinger og aflysninger, så har der også været nogle små gode glimt. Det blev jeg i hvert fald bekræftet i, da jeg bladrede igennem kamerarullen på min telefon. Her kommer et par highlights fra den seneste tid 🖤

Hverdagsglimt

En lille bitte fest

Èn enkelt julefrokost var hvad det kunne blive til i år og vi nåede det lige inden alt lukkede ned. Som billedet afslører, var det sammen med en håndfuld skønne kvinder, som jeg også kalder kollegaer. Vi startede om eftermiddagen med et par drinks hjemme hos Trine og sluttede med flere drinks og pizzaer på Neighbourhood, inden vi alle lå hjemme i vores seng kl. 22 #2020

Slowmotion

Billedet her, siger alt om tilværelsen lige nu. Få farver, masser af ro og ikke mindst natur.

Hverdagsglimt
Hverdagsglimt

København

En tidlig morgen i smukke Nyhavn. Jeg elsker Fyn og roen der er her, men jeg savner også København. Eller København, som jeg kender den. Jeg var lige hjemme og vende tidligere på ugen og havde egentlig planer om at blive et par dage. Men de høje og stigende smittetal gjorde, at jeg for første gang nogensinde, ikke følte mig tryg ved at være der. Jeg tog en hurtig beslutning og lavede mine planer om og efter et lille døgn, var jeg tilbage på Fyn.

Hverdagsglimt

Reklamelink ・Hvis I mangler noget der kan holde halsen varm, så kan jeg på det allervarmeste anbefale den her hoodie-dims fra ARKET, som tilmed her en indbygget hue.

Christmas came early

Reklame ・Jeg har fået tilsendt et par tidlige julegaver fra samarbejdspartnere og de varmer altså ekstra meget i år. Især den her fra Femilet, som ikke kunne ramme mere plet. Den blødeste BH, der ikke strammer nogen som helst steder og en den lækreste uldundertrøje i blødt og varmt marinould. Det er vist noget nær den perfekte lockdown-uniform.

Hverdagsglimt

Reklame ・Og meget apropos min lille snak om at være klar til at tage hul på et nyt år, så kom de her to også på et helt perfekt tidspunkt. De smukkeste kalendre fra Atelier Aarhus. Jeg har haft en version siden de gik i luften for 4 år siden jeg ELSKER dem. Man skal altså ikke undervurdere sådan en fysisk kalender og dem her er “indrettet” med alt man har brug for, for at skabe et godt overblik. Dater (naturligvis) huskelister, to-do-lister og plads til noter. Jeg er kæmpe fan.

Perfekte jeans

Reklamelink ・ARKET står bag størstedelen af min jeans-samling og spørger i mig, så laver de, de aller bedste af slagsen. Det her par, i økologisk bomuld, er min seneste tilføjelse og de er endnu bedre end jeg drømte om, da jeg klikkede dem hjem.

Hverdagsglimt
Reklamelink: Jeans fra ARKET
Hverdagsglimt

Fynsk vintermagi

I mandags sad jeg her i flere timer, sammen med min barndomsveninde. Mens vi drak varm gløgg og vendte verdenssituationen, kom mørket snigende og da vi ikke længere kunne se noget som helst, gik vi hjem gennem skoven. En af de der magiske vinterdage.

På juletur

Der er simpelthen pyntet noget så fint op til jul, her i min hjemby og det er meget svært ikke at komme bare lidt i stemning. Det skal nok blive jul. Om end en lidt anderledes en af slagsen.

Hverdagsglimt
Hverdagsglimt
Reklamelinks: Blazer fra ARKET Sweatshirt fra Sportmax, Bukser fra ARKET og taske fra HVISK

Det har godt nok også været liiiidt sløvt med de klassiske outfit-indlæg, den seneste tid. Det hænger selvfølgelig sammen med manglen på Inspiration og ikke mindst det dårlige lys. Eller mangel på lys, om man vil.

Og nårh ja, så er det selvfølgelig ikke hver dag, at jeg får rigtig tøj på 😂 Jeg fandt dog lige billedet her i gemmeren, som er fra en af dagene inden jeg tog i eksil.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments