Kan vi tale lidt om

Kan vi tale lidt om 1
Reklamelinks: Jakke fra Pull&Bear, cashmere strik fra Magasin du Nord og bukser fra & Other Stories

1. At solen har skinnet i (er det èn time?) i December, so far

Det er jo helt vildt. Jeg mindes altså ikke at december plejer at være SÅ mørk. Så lad os egentlig lade være med at snakke om det og i stedet fokusere på the bright side: der kun en uge til, at det hele vender og at dagene igen bliver lysere. Det er da en tanke, der varmer uden lige. 

Kan vi tale lidt om 2
Lost in Translation

2. Den der angst-følelse…

… man pludselig fornemmer, når man i film og serier ser store forsamlinger, folk der krammer eller står tæt i offentlig transport. 

3. Det der øjeblik…

…når landsholdene (lige nu tænker jeg særligt på håndboldkvinderne) skal synge nationalsang og kameraet går HELT op i face på samtlige spillere #akavet.

Hvis jeg var med, ville jeg næsten forestrække at undgå startopstillingen. 

Kan vi tale lidt om 3
Kan vi tale lidt om 4

4. Det nye Taylor Swift-album

Man kan sige meget om 2020 men at de hårdtramte kunstnere er blevet tvunget til at blive hjemme og fordybe sig i deres musik, er der kommet nogle fine ting ud af. Vi er blevet betinget med hele to albums fra swiften og man fornemmer næsten hvordan hun har fundet sin genre og spørger i mig, så passer det SÅ godt til hende. To smukke og dybe albums hvor hun får slået fast, at hun er en af tidens bedste sangskrivere. Og så elsker jeg i øvrigt alt det visuelle omkring begge albums, der giver mig lyst til at blive i min fynske isolations-bobbel for evigt.

5. Too good to go hvor genialt det er

Jeg er blevet kæmpe fan og har udnyttet det flere gange i løbet af de seneste uger. Jeg bestiller ofte poserne med blandet frugt og grønt og har kun gode oplevelser med det. 80% af varerne fejler intet og for mig går der helt sport i den, når man kommer hjem med en kæmpe pose og skal finde ud af hvad man kan lave ud fra det. 

Hvis I endnu ikke har prøvet det, så kan det kun gå for langsomt.

Kan vi tale lidt om 5
Kan vi tale lidt om 6
Mundbind fra Adidas

6. At mundbind egentlig får flere og flere fordelagtige funktioner

Lidt ligesom solbriller, afskærmer de en fra omverden, når man har en dårligt dag. Det smarte her er bare, at de tilmed også gælder, når solen ikke skinner – situationen i det lokale supermarked, når man gerne vil undgå en smalltalk med sin venindes fætters moster, som man mødte til en fest sidste år, er et godt eksempel. Og så varmer de i den kolde tid, hvilket bestemt ikke skal undervurderes. Selv kan jeg godt finde på at beholde mit på, når jeg går på gaden. Bare fordi det er rart.

7. At Isolationen

faktisk er en smule nemmere, her i den mørke tid, end det var i foråret. Dengang havde jeg sådan en grundlæggende følelse af at gå glip af noget. Men i denne omgang, der er det til tider rart at have en undskyldning for ikke at skulle forlade sit hjem. Jeg har altid haft en lille drøm om at gå i hi i vintermånederne og det har da aldrig været mere oplagt en nu. 

Kan vi tale lidt om 7
En stille-stund i mit fynske corona-eksil
Kan vi tale lidt om 8

8. Den pæneste vinterjakke fra & Other Stories

Reklamelinks: Jeg har klikke forbi den flere gang siden den landede på webshoppen for et par dage siden og det er bare som om, at den bliver pænere og pænere og mere og mere perfekt. Den findes i øvrigt også i en mørk grå farve, hvis man godt kan se det upraktiske i en hvid vinterjakke.

Kan vi tale lidt om 9

9. Whamageddon

Og at det rent faktisk er en ting. En leg, der i al sin enkelthed går ud på at undgå at høre Last Christmas mellem d. 1 og d, 24 December. Jeg har svært ved at se det ske, med mindre man isolerer sig fra alle former for lyd i 24 dage.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments