Om varm beklædning og en uge, der minder om normal

Varm beklædning

Reklamelinks: Jakke: ARKET Vest: & Other Stories Bukser: ARKET Støvler: ARKET Taske: Ganni Hat: Monki Cykel: Mustang

Winter has arrived

Holy moly, så blev det koldt. Det er ikke ligefrem temperaturer, der falder i god jord hos mig. Men jeg vil næste ikke klage, for den lod vente på sig og efteråret har både været mildt og fyldt med sol. Det er i hvert fald den ja-hat, som jeg forsøger at tage på, når jeg kører i strid modvind på cykelstierne og kan mærke hvordan det bider helt ind i knoglerne.

Jeg er en frossenpind uden lige og præcis derfor, er jeg også èt stort spørgsmålstegn, hver eneste morgen, når jeg skal vælge dagens outfit. Alt i mig har lyst til fine skjorter, friske farver og finurlige outfits. Realiteten tillader dog alt andet end det og derfor ender jeg i et outfit ala det her, 80% af dagene.

Hvor smart og high-fashion det er, kan diskuteres, med det er til gengæld virkelig praktisk og virkelig varmt. Jeg bliver aldrig træt af at klæde mig pænt på, men med alderen bliver jeg mere og mere praktisk anlagt og pt. vægter jeg varm beklædning altså højere end pæn beklædning.

Som I måske har bemærket, så udgør ARKET en stor del af min basisgarderobe. Men det er altså også mit yndlings-brand over dem alle. I hvert fald når det kommer til basisgarderoben. Især her i vintersæsonen, er de geniale til at lave tidløse styles, der både er pæne og praktiske. Den beige jakke kører nu sin 3. vinter i min garderobe og jeg elsker den stadig. Jeg vil ønske at de stadig lavede den, så jeg kunne investere i endnu en farve.

Til gengæld har de valgt at lave deres geniale puffter jacket igen. Den fik mig igennem vinteren sidste år og den er naturligvis også fundet frem fra gemmeren.

Verdens bedste (og varmeste) puffer jacket fra ARKET

Varm beklædning
Reklamelinks: Jakke: ARKET Vest: & Other Stories Bukser: ARKET Støvler: ARKET Taske: Ganni Hat: Monki
Om varm beklædning og en uge, der minder om normal 2

Geniale cashmere-bukser

Så er der også de vidunderlige cashmere-bukser, som jeg har vist flere gange herinde. De skulle vise sig at blive lidt af et key item i min vintergarderobe og jeg bruger dem hver eneste dag. Hvis ikke når jeg er på farten, så er de i hvert fald det første jeg hopper i, når jeg kommer hjem.

Varm beklædning
Reklamelinks: Jakke: ARKET Vest: & Other Stories Bukser: ARKET Støvler: ARKET Taske: Ganni Hat: Monki

En uge, der minder om normal

Hvad end normal betyder længere? Det refererer nok til det liv, vi levede før corona, men det er jo efterhånden så længe siden, at det kan være svært at huske. Ikke desto mindre, så har de seneste dage faktisk smagt lidt af dengang og for første gang i lang lang tid, har jeg set mange af mine kollegaer. Jeg har simpelthen været til hele tre events. Og selvom de har været nøje indrettet efter restriktionerne med afstand, mundbind og meget små forsamlinger, så har det været SÅ godt. Det eneste der har manglet er at kunne give dem en kæmpe krammer. Hver og en.

De kommende dage bliver lidt i samme dur. Jeg har et par gode aftaler med folk i min “cirkel” og det er alt sammen noget, jeg virkelig glæder mig til. Men fra næste uge, skruer jeg ned og forsøger at være asocial. Tanken om ikke at kunne holde jul med min familie kan jeg ikke helt lide at tænke på. Det kunne lige være prikken over i’et på et crazy 2020.

Jeg håber også at I har fået en god start på December 🖤

Varm beklædning
Varm beklædning
Reklamelinks: Jakke: ARKET Vest: & Other Stories Bukser: ARKET Støvler: ARKET Taske: Ganni Hat: Monki
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments