Webshop favourites

Webshop favourites 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Monki 3. La Mer 4. H&M Trend 5. Màdara 6. H&M 7. ARKET 8. Ganni 9. Monki 10. Enamel 11. Monki 12. Monki 13. A.P.C 14. ARKET 15. ARKET 16. ARKET 17. & Other Stories 18. COS 19. Aesop 20. Monki

Glædelig mandag kære venner

Jeg håber at I har fået en vidunderlig start på ugen? Nu er vi jo kommet til den sidste dag i November og tænkt engang, at vi kom igennem. Som sagt har det aldrig været min yndlingsmåned, men jeg synes nu, at den er gået ganske smooth i år. Jeg glæder mig til at tjekke ind i morgen og dele en masse glimt, opture og nedture med jer.

Men i dag skal det handle om noget helt andet. Nemlig ugens webshop-favoritter. Konceptet er som I kender det; jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting og sager, jeg fladt over. Dem er der altså mange af lige for tiden – de pæne ting og jeg kan næsten ikke udvælge en favorit i dagens udvalg. Måske ville de flotte mom-jeans fra ARKET (nummer 7) være mit bedste bud. Nu elsker jeg naturligvis også jeans fra ARKET og jeg kan ikke udelukke, at de her godt kunne gå hen og ende i min vintergarderobe.

Pas på huden i vinterkulden

Og så er kulden jo for alvor kommet og derfor har jeg også valgt at tage to vidunderlige produkter med, som kan hjælpe huden igennem.

Den klassiske Creme de la mer, er den aller bedste af sin slags og tilfører fugt, som ingen andre cremer. Den holder alt tørhed og rødme på afstand.

Repair serum fra Màdera har jeg stadig til gode prøve, men efter at have læst om den, kunne den godt blive lidt af en vinter-redning. Dens primære formål er at genoprette hudens dybere fugtlag og skal fungere som et supplement til ansigtcremen.

Med andre ord, er de to vist er rigtig godt makkerpar.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments