En lilla jakke og en (længe ventet) weekend forude

Lille jakke fra & Other Stories

Reklamelinks: Jakke: & Other Stories Fleece: ARKET Jeans: Monki Sko: ARKET Taske: Calajade

Endelig fredag

Og ikke hvilken som helst fredag. Det er nemlig dagen, hvor jeg tager hjem til gode gamle Fyn. Det er der vel ikke noget udsædvaneligt i, tænker den opmærksomme læser måske. Det er der egentlig heller ikke, men alligvel glæder jeg mig lidt mere, end jeg normalt gør.

Den seneste uge har været èt stort hurlumhej af aflyste planer og møder. Fordi #corona og selvom jeg vænner mig mere og mere til utilregneligheden i alting, så bliver jeg aldrig god til den. Som jeg sagde til min mor i telefonen den anden dag, så glæder jeg mig bare til et par dage, hvor jeg ved hvad der er på programmet og hvor der ikke er de store udsving. Planerne er simple. Afslapning, natur, god mad og gode snakke.

Det er skørt hvordan man næsten jeg føle at jeg trænger til at slappe af, når der ikke er sket det helt store. Måske er det mine tanker, der trænger til en lille ferie.

Og speaking of ferie, så er det også sjovt, hvordan sådan en lille weekend getaway næsten kan måle sig med en rejse til fjerne himmelstrøg. Eller i hvert fald hvordan det føltes at skulle på sådan en, dengang man kunne det.

Lille jakke fra & Other Stories
Reklamelinks: Jakke: & Other Stories Fleece: ARKET Jeans: Monki Sko: ARKET Taske: Calajade

En lilla jakke

Men inden jeg trækker stikket og hopper på toget mod min yndlings-ø, så kan I da lige få et par gode klassiske outfitbilleder, som er fra en dag tidligere på ugen. Jakken har I set flere gange (så sent som her) og den er altså gået hen og blevet lidt af en favorit.

Det var ellers lidt af et sats, da jeg klikkede den hjem i begyndelsen af efteråret, for hvor anvendelig er sådan en lilla jakke egentlig? Og vil jeg overhovedet få den brugt? De fordomme blev dog gjort til skamme. Det kan altså noget, sådan at hoppe i fine farver, her i en mørk tid.

Lille jakke fra & Other Stories
Reklamelinks: Jakke: & Other Stories Fleece: ARKET Jeans: Monki Sko: ARKET Taske: Calajade
Lille jakke fra & Other Stories
Reklamelinks: Jakke: & Other Stories Fleece: ARKET Jeans: Monki Sko: ARKET Taske: Calajade

Et tip til frossenpinde

Så er der også den vidunderlige fleece fra ARKET, som jeg også præsenterede i min story, for et par dage siden. Den kommer simpelthen til at redde min vinter og jeg er så glad for den, at jeg ikke ved hvad jeg har gjort uden, de sidste mange vintre. Jeg er en frossenpind uden lige og selvom det ikke engang er blevet ægte koldt endnu, så er jeg kommet dertil, hvor jeg udelukkende tænker praktisk frem for pænt, når jeg forlader mit hjem. Den her gør det heldigvis noget nemmere, for der er ikke en vind, der går igennem og med den skønne detalje med hænderne, er også muligt at lade handskerne ligge lidt endnu.

Pt. er den desværre udsolgt i den hvide farve, men hvis jeg kender ARKET ret, så kommer den nok igen. Ellers findes den også i sort og hvis min kærlighed fortsætter med at være så stor, så ender den måske også herhjemme.

Lille jakke fra & Other Stories
Reklamelinks: Jakke: & Other Stories Fleece: ARKET Jeans: Monki Sko: ARKET Taske: Calajade

Et par weekendtips

Nu vil jeg pakke min kuffert færdig, smutte ned på Sliders, hvor jeg har et par arbejdstimer og så sætte kursen mod det fynske. Jeg vil elske at dele en håndfuld gode weekendtips med jer, men som I nok ved, så er det jo ikke fordi der sker det helt store. Men lidt er selvfølgelig bedre end ingenting, så her får I lige et par stykker

• Streamingsiderne er proppet med nye fantastiske serier og for blot skal nævne et par stykker: Industry på HBO (instrueret af Lene Dunham) Dronninggambit på Netflix (SÅ meget bedre end den lyder) og fantastiske The Undoing på HBO (instrueret af Susanne Bier)

• I kan selvfølgelig også finde inspiration i min guide til Netflix og den til HBO

• Måske en tur i dyrhaven? Den har jeg stadig til gode det her efterår og jeg tvivler på, at jeg når det. Det synger jo desværre på sidste vers med de flotte efterårsfarver.

• Lidt ananas i egen juice, men hvis I mangler inspiration til middagen, så kan jeg på det varmeste anbefale den vegetariske bolognese, som jeg netop har delt opskriften på. Jeg spiste rester i går efter en lang dag og måtte bare konkludere, at den sidder lige i skabet.

• Overveje om I skal tilbringe hele 2021 på Maldiverne til en fordelagtig pris. Det fortjener man næsten lidt, oven på det her år.

Kan I have en vidunderlig weekend 🖤

Lille jakke fra & Other Stories
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments