Ugens bedste budgetfund

Ugens bedste budgetfund 1

Reklamelinks: 1. H&M 2. Monki 3. Weekday 4. Monki 5. ARKET 6. & Other Stories 7. ARKET 8. & Other Stories 9. H&M

Glædelig lørdag, venner

Jeg håber, at I har fået en skøn start på weekenden og at I har et par dage med rare planer foran jer. Modsat sidste weekend, hvor der ikke var specielt meget på programmet her hos mig, så er denne faktisk relativt pakket. Heldigvis med gode ting.

I går stod den på drinks og pizza med Trine og min veninde, Rikke. I bedste 2020 stil, var lå jeg naturligvis i min seng kl. 22 og derfor har jeg allerede været ude og løbe en lang tur, selvom klokken ikke engang har passeret 11. Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget 😂 I aften står den på fødselsdagsmiddag hos min veninde. Så hvis man lige ser bort fra de tidlige lukketider, så minder det da lidt om en helt almindelig weekend.

Men nok om mig og min weekend. For nu skal det selvfølgelig handle lidt om ugens bedste budgetfund. 9 fine ting og sager, som alle koster under 500 kr. Igen har jeg taget udgangspunkt i ting og sager, der er relevante i den nuværende situation. Ikke så meget fest og farver og masser af komfort.

Selv har jeg et særligt godt øje til blusen med den lille krave fra & Other Stories (nummer 6). Jeg har den selv i en fin stribet farve og den bliver altså brugt flittigt og har redet mange tøjkriser. I ved, sådan en som man håber kommer i flere farver. Heldigvis er mine bønner blevet hørt.

Lidt fest og farver

Aldrig har festtøj været så ligegyldigt og jeg tvivler også på, at det er det, der sælger hos butikkerne. Julefrokoster og den slags, er nok aflyst for de flestes vedkommende. Skulle man alligvel have en lille fest eller forsamling, som kræver en kjole, der ikke er lavet i strik eller uld, så kunne den her fra Monki være et rigtig godt bud. Og hvis man trænger til lidt fest og farver på en grå mandag, så kan den også bruges til det.

Perfekt basis

Hvis man er på udkig efter den perfekte basisbluse, som både er pæn og varm, så har COS igen fået den her version på lager. Jeg har selv flere af dem og de kan ikke undværes. Genial under en skjorte eller en t-shirt, på de helt kolde dage.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments