En prikket Ganni taske og et godt secondhand-fund

Ganni taske og Secondhandstrik
Reklamelinks: Strik: Secondhand Bukser: ARKET Støvler: & Other Stories Taske: Ganni

Glædelig mandag, venner 🖤

Jeg håber at I har haft en dejlig weekend. Måske endda efterårsferie, til de heldige af jer. Som I måske har set henne på Insta og i mit tidligere indlæg, naturligvis, så har jeg tilbragt en lille uge hjemme på fine Fyn. All good things come to an end og i skrivende stund, er jeg netop hoppet på toget i retningen mod København. Her venter helt almindelig uge, med alt hvad den slags indebærer.

Noget andet I måske også har bemærket i mine stories er, at jeg har fået en ny lille følgesvend. Eller taske, om man vil. Det er den her lille prikkede Ganni taske, som jeg spottede og forelskede mig i, da jeg besøgte deres nye butik i indre by. Den er så fin og finurlig og så har den den helt perfekte størrelse, til en hverdagstaske.

Ganni taske og Secondhandstrik

Taske fra Ganni

Når vi snakker om den slags tasker, som skal bruges til lange dage på farten, så er det vigtig for mig, at de både kan indeholde vandflaske, min lille hårbørste, tyggegummi, pung og alle de der småting. Ikke mindst skal der gerne kunne gå crossbody og heldigvis opfylder den her det hele. Desuden kommer den også i et par andre prints, hvis man ikke har ligeså stor optur over prikkerne som undertegnede.

Ganni taske og Secondhandstrik
Reklamelinks: Strik: Secondhand Bukser: ARKET Støvler: & Other Stories Taske: Ganni

Back to basic

Billederne her er desuden fra i går, hvor jeg gik en eftermiddagstur med min mor. Vi trængte til lidt frisk luft, efter at have tilbragt hele dagen ved symaskinen, hvor vi fik lavet en god håndfuld hjemmelavede mundbind. Kreative projekter ano 2020, I ved. Tænk engang, hvis vi, for bare et halvt år siden, havde vidst hvor vigtig en accessorie det ville blive. Så var jeg helt sikkert gået ind i bundbind-business. Men det løb er vist kørt 😂

Som I kan se, var jeg iført et ægte behagelig outfit. Den lila strik fandt jeg på et loppemarked i sidste weekend det var et af de der secondhand-køb, hvor det kunne gå begge veje. Enten ville den blive en kæmpe succes eller et stort fejlkøb. So far ser det ud til, at ende som førstnævnte. Jeg har i hvert fald haft den på flere gange den seneste uge og der er et eller andet ved farven, som gør mig glad. Måske fordi den er et frisk pust, her i det farveløse efterår.

Og speaking of farveløs, så havde jeg kombineret den med to favoritter fra min basisgarderobe. De bedste, bløde, varme og behagelige uldbukser fra ARKET og så mine sorte chelsea boots fra & Other Stories. Jeg er så glad for de støvler, at den grønne version også er endt på min ønskeliste.

Ganni taske og Secondhandstrik
Reklamelinks: Strik: Secondhand Bukser: ARKET Støvler: & Other Stories Taske: Ganni

Om et par timer rammer jeg Nørrebro og det virkelige liv, glad og tilfreds. Jeg havde høje forventninger, til min lille efterårsferie i det fynske. Mit egentlige formål med turen var at komme godt i gang med noget af det arbejde, der ligger og venter ovenpå bloggens flytning. Jeg er kommet godt i gang, men der er stadig lang vej endnu. Men alene det der med at få taget hul på bylden, når man har et stort stykke arbejde foran sig, kan altså gøre underværker.

Og så har det naturligvis også været fantastisk at komme lidt ud i naturen og den friske luft. Lange løbeture i de brune skove, gåture med min mor og med min barndomsveninde og minimum 8 timers søvn hver nat. Det har været godt. Men nu er jeg også klar og opladt til at møde livet i storbyen og skifte joggingbukserne ud med hverdaguniformen.

Kan I have en skøn mandag derude 🖤

Ganni taske og Secondhandstrik
Ganni taske og Secondhandstrik
Reklamelinks: Strik: Secondhand Bukser: ARKET Støvler: & Other Stories Taske: Ganni
Ganni taske og Secondhandstrik
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments