En varm efterårsstrik og lidt om efterårsferie

Efterårsstrik og efterår på Fyn
Reklamelinks: Strik: Mos Mosh Bukser: ARKET Taske: Ganni

Reklame (enkelte styles er modtaget i gave)

Efterårsstrik og efterårsferie

Glædelig fredag alle zusammen 🖤

Måske endda sidste hverdag i efterårsferien for nogle af jer? Som billederne afslører, og som I måske også har luret henne på Instagram, så har jeg også skriftet Nørrebro ud med nogle lidt mere idylliske omgivelser.

Jeg er taget på en ægte workcation hjemme på gode gamle Fyn og det har jeg været siden tirsdag formiddag. Jeg aner ærligt talt ikke hvor dagene er blevet af og hvis jeg skal være ærlig, så har jeg oplevet absolut nul og niks. Men det var nu også meningen. Tiden er blevet brugt foran skærmen fra tidlig morgen til sen aften. Lige afbrudt af måltider og løbeture. Hele den her blog-flytning har ført noget mere arbejde med sig, end jeg nogensinde havde forestillet mig at det ville. Jeg skal ikke kede jer med diverse detaljer, men kort sagt, er der f.eks et utal af gamle indlæg, der skal skrives om og sættes op, så de passer ind i det nye format. Det gælder bl.a alle mine opskrifter. Men det går stille fremad og det her eksempel viser hvor fint det bliver og bekræfter mig i, at det er alt arbejdet værd.

Efterårsstik og efterår på Fyn
Reklamelinks: Strik: Mos Mosh Bukser: ARKET Taske: Ganni Støvler: & Other Stories
Efterårsstik og efterår på Fyn

Sweater weather

Billederne her er fra i går, hvor jeg også fik mulighed for at komme ud og nyde naturen. Egentlig fordi jeg skulle skyde et par billeder til en kommende kampagne – men to fluer med èt smæk, I ved 😉 Jeg havde lokket min daddy med som fotograf og det udnyttede jeg lige og fik foreviget dagens outfit. Et yderst praktisk, behageligt og meget efterårsagtigt et af slagsen.

Men det er også for alvor blevet sweater weather. Av hvor var det koldt. MEN selvom jeg ikke er den helt store vinter-fan, så er det svært ikke at tilgive naturen, når den nu tager sig så flot ud. Det kan altså noget, med alle de flotte brune og gyldne farver. Sand efterårsmagi. Vi skal også nyde det, for om om en lille månedstid, er bladende faldet af så er alt bare gråt og kedeligt.

Men sweater weather kræver naturligvis en god sweater, varmt strik, efterårsstrik eller hvad man nu vil kalde sådan en. Jeg har været så heldig at få tilsendt den her fra Mos Mosh og den er allerede en succes og fungerer som et perfekt lag under de lidt tyndere vinterjakker.

Efterårsstrik og efterår på Fyn
Reklamelinks: Strik: Mos Mosh Bukser: ARKET Taske: Ganni Støvler: & Other Stories

De perfekte efterårsstøver

Støvlerne her kom med posten tidligere på og de har siddet på mine fødder lige siden. Selvom det faktisk var kærlighed ved første blik, har de været længe under vejs. Sagen er nemlig den, at de også findes i en flot grøn farve og jeg kunne simpelthen ikke beslutte, hvilken en jeg skulle gå med. Jeg endte med det sikre valg; de sorte og indtil nu, tror jeg at det var en rigtig beslutning.

Bukser fra ARKET

ARKET er gode til mange ting, men mest af alt formår de gang på gang at lave styles, der ikke ser ud af specielt meget, men som ender med at blive tidløse favoritter. Faktisk tror jeg ikke, at jeg nogensinde har ejet noget derfra, som jeg ikke er blevet glad for og som jeg har brugt flittigt. Seneste tilføjelse er de her bukser. De har den helt perfekte pasform og så er de ligeså behagelige at have på som mine joggingbukser. I sidste uge brugte jeg dem i en lidt anden kombination. Nu mangler vi bare, at de bliver lavet i endnu flere farver.

En varm efterårsstrik og lidt om efterårsferie 1
Reklamelink: Bukser fra ARKET
Efterårsstrik og efterår på Fyn
Strik: Mos Mosh Bukser: ARKET Taske: Ganni
Efterårsstik og efterår på Fyn
Reklamelinks: Strik: Mos Mosh Bukser: ARKET Taske: Ganni Støvler: & Other Stories
Efterårsstik og efterår på Fyn

Kan I have en smuk efterårsdag 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments