Webshop Favourites

Webshop favourites

Reklamelinks: 1. Vila 2. ARKET 3. H&M 4. Ganni 5. Ganni 6. Hunter 7. Ganni 8. Pieces 9. & Other Stories 10. Klaris 11. ARKET 12. H&M 13. Monki 14. Pieces 15. Selected 16. Veja 17. & Other Stories 18. Monki

18 fine webshop favoritter

Glædelig mandag 🖤 Mon ikke der sidder en håndfuld af jer derude, som er så heldige at have feire? For mit vedkommende er det sådan lidt 50/50. Når man er sin egen chef, så bestemmer man jo også lidt selv, hvornår man har ferie. Men det er klart, at i de perioder, hvor alle andre lukker ned for computeren, bliver der lidt mere stille og så har man jo ikke det helt store valg.

I dag er det godt og vel en uges tid siden, at bloggen rykkede over på sin egen platform og jeg er stadig SÅ glad for resultatet og det har sjældent været sjovere at udarbejde content. Til gengæld har jeg stadig mange ugers arbejde foran mig, med gammelt indhold der skal sættes i system og tilpasses alt det nye. Nogle forholdsvis tekniske ting, som jeg ikke vil kede jer med. Men kort fortalt, sætter jeg kursen mod Fyn i morgen, hvor jeg tager på en lille arbejdslejer, hvor jeg ikke bliver fristet af aftaler og andre sjove ting.

Men nok om det, for i virkeligheden skal det jo handle om ugens webshops-favoritter. Jeg har igen igen været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de fineste ting, jeg faldt over.

Hele 18 fine efterårssager er det blevet til og jeg har forsøgt at skabe en lille samling, der også byder på friske farver. Jeg har selv set mig ret varm på de brune bukser i imiteret læder fra H&M (nummer 3) med desværre er de pt udsolgt i min størrelse. Jeg holder godt øje med, om de skulle komme back in stock.

Webshop Favourites 1
Reklamelink: Jakke fra ARKET
Webshop Favourites 2
Reklamelink: Jakke fra Monki

Jakkesæsonen står for døren

Ja, vi kommer jo desværre ikke udenom, at det er blevet køligere derude. Det betyder også, at vi skal til at finde de varme jakker frem. Jeg har heldigvis et par stykker fra sidste år, som jeg stadig er rigtig glad for. Bl.a denne bumber-sag fra ARKET. Men hvis nogle af jer skulle være på udkig efter en ny af slagsen, så er der rigtig mange gode bud derude. Bl.a de her to, som gør det muligt at se smart ud i frost og modvind. Win/win

Kan I have en smuk mandag 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments