En oversize sweatshirt

Oversize sweatshirt fra ASOS
Reklamelinks: Blazer: ARKET Sweatshirt: ASOS Bukser: ARKET Sko: Monki Taske: Calajade

Sweatshirt-kærlighed

Min kærlighed til sweatshirt vil ingen ende tage og sådan har jeg vist haft det, så længe jeg kan huske. De fylder også en stor del i min garderobe og hvis vi skal gå helt ned i detaljen, så kan jeg stolt fortælle, at jeg har hele to hylder i min skab, der er dedikeret til netop sweatshirts. Jeg kan bare ikke helt få nok og jeg bruger også hver og en, ganske flittigt.

Oversize sweatshirt fra ASOS
Reklamelink: Sweatshirt fra ASOS

For et uger siden, faldt jeg over den her henne hos ASOS og det var kærlighed ved første blik. Den er fra deres plus-size-kollektion og derfor vidste jeg også, at det ville være lidt at et sats at klikke den hjem. Der var jo en reel chance for, at jeg ville komme til at svømme i den.

Det gør jeg på en eller anden måde også, men jeg synes faktisk, at det fungerer ganske fint. Jeg er gået med den mindste størrelse (46) og det resulterer jo i et fint oversize-look. Den giver lidt følelsen af jeg har har lånt den fra min kæreste garderobe.

Sådan en har jeg jo ikke (altså en kæreste) og derfor kan jeg heller ikke løbe fra, at det bare er en helt bevidst handling, at gå efter looket 😂

Her har jeg valgt dem at style dem med et par stramme bukser fra ARKET (i øvrigt er på udsalg netop nu) og en blazer, der vest også bedste kan beskrives som oversize.

Oversize sweatshirt fra ASOS
Reklamelinks: Blazer: ARKET Sweatshirt: ASOS Bukser: ARKET Sko: Monki Taske: Calajade

En rolige weekend

Har I ellers haft en god weekend derude? Min har været ganske stille og rolig. Men ærligt, så er andet jo heller ikke helt muligt, med situationen, som den er netop nu. Fredag stod den på middag med skønne blog-kollegaer, som jeg også kalder for veninder. I går var jeg sammen med min familie og i skrivende stund, skriver vi søndag eftermiddag og fordi jeg vågnede forholdsvis tidligt, uden skyggen af tømmermænd, udnyttede jeg muligheden for at løbe en laaang tur. 17 km rundt i byen under den smukke oktobersol, blev det til. Senere skal jeg i biografen og se Druk. Jeg føler mig næsten som den eneste i verden, der endnu ikke har set den. Har I?

Oversize sweatshirt fra ASOS
Reklamelinks: Blazer: ARKET Sweatshirt: ASOS Bukser: ARKET Sko: Monki Taske: Calajade
Oversize sweatshirt fra ASOS
Oversize sweatshirt fra ASOS
Reklamelinks: Blazer: ARKET Sweatshirt: ASOS Bukser: ARKET Sko: Monki Taske: Calajade

Crazy times

Selvom det er en skør tid, hvor der jo ikke sker det helt store i det private liv (i hvert fald for mit vedkommende) fordi #corona, så skal jeg da love for, at den ydre verden formår at underholde. Pt. er det næsten ligeså spændende (hvis det er et ord, man kan tillade sig at bruge) at se nyheder, som det er at se en vanvittig spændende serie på Netflix (en lidt skør sammenligning, but you get the point).

Det er som om, at 2020 bare ikke vil stoppe med at udvikle sig i nye og ekstreme retninger. En ting er selvfølgelig alt det, der sker i USA i forbindelse med det kommende valg. Her tror jeg i øvrigt, at vi kune har set begyndelsen. Så er der også alle de vilde sager, der ruller ind herhjemme. Senest i dag, kan jeg næsten ikke lade være med at ryste på hovedet over Berlingske’s afsløring af Mads Aagaard. Personligt synes jeg, at det er en af de vildeste sager, fordi den netop er så paradoksal. Tænkt sig engang – manden er kendt for at grave i alle andres hemmeligheder og fejltrin og så sidder han selv med sådan en omgang. Ærligt, så forstår jeg slet ikke, at det ikke er en større historie hos de andre medier. Måske er den bare ikke begyndt at rulle endnu. Uanset hvad, så er jeg nærmest helt spændt på at se hvad den kommende uge har byde på, for noget skal der nok ske.

Og det blev lige et af de indlæg, som både kom omkring en ny sweatshirt, lidt snak om weekenden og en skør verden,

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Oversize sweatshirt fra ASOS
Reklamelinks: Blazer: ARKET Sweatshirt: ASOS Bukser: ARKET Sko: Monki Taske: Calajade
Oversize sweatshirt fra ASOS

Læs også: Et efterårsoutfit og lidt snak om weekenden

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments