WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Gucci 3. Chimi 4. ARKET 5. Enamel 6. Monki 7. H&M 8. H&M Trend 9. JDY 10. Enamel 11. & Other Stories 12. & Other Stories 13. Monki 14. ARKET 15. CHIMI 16. Elleme 17. H&M 18. Maanesten 19. Monki 20. Stine Goya 21. Monki 22. & Other Stories

Glædelig mandag, kære jer ????

Velkommen til ugens første indlæg og ikke mindst, sommerens sidste webshop-favoritter. En smulte trist, at det nu er slut med sommerkjoler og lette materialer for en stund, men heldigvis er der også mange gode ting at sige om efteråret. Èn af dem, er muligheden for at hoppe i fine outfits med flotte jakker, lidt flere lag, strik og pæne støvler.

I dagens udvalg har jeg naturligvis taget udgangspunkt i alt det og jeg har samlet en håndfuld af de aller pæneste ting, jeg har spottet ude på nogle af mine favorit-webshops. Jeg kommer næsten ikke udenom at nævne de flotte jakker fra & Other Stories (nummer 1 og nummer 11). De har altid været gode til det der med jakker, henne hos & Other Stories og jeg glæder mig til at se, hvad de eller disker op med i den kommende sæson. Indtil videre til jeg drømme lidt om de her to jeg kan nok ikke udelukke, at en af dem, ender hjemme i min garderobe på et tidspunkt.

Så har jeg også lige fundet plads til lidt smykker fra det danske brand, Enamel. Mit kendskab til dem, er forholdsvis nyt, men det gør altså ikke kærligheden mindre. Alt hvad de laver er pænt og så er priserne virkelig også gode. Jeg har båret de samme guld-hoops de seneste tre år, men jeg var så uheldig at miste dem, på en af sommerens mange badeture. Derfor er jeg på udkig efter en erstatning og jeg har ledt med lys og lygte og da jeg faldt over Enamels version (nummer 10) måtte jeg erkende, at det var præcis dem, jeg ledte efter.

Kan I have en smuk dag derude ????

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments