WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Ace & Tate 3. H&M 4. Pico 5. H&M 6. Monki 7. Loewe 8. Hvisk 9. Pieces 10. Adax 11. Vila 12. Monki 13. & Other Stories 14. & Other Stories 15. H&M 16. & Other Stories 17. Le Specs 18. COS 19. Y.A.S 20. Tretorn 21. & Other Stories 22. Mango 23. H&M 24. Maanesten

Hola chicas 🖤

Og glædelig mandag, selvfølgelig. Jeg håber at I er klar til en ny uge og at I har en masse lækre ting på programmet? Her hos mig, ser det ud til at blive en helt almindelig en af slagsen. Jeg har en håndfuld gode planer i kalenderen, der udgør en fin blandning af arbejds-ting og fritids-ting. Nye projekter og hyggelige aftaler. Desuden er det jo også den første uge i lang tid, hvor vi ikke har en hedebølge hængende over os det betyder jo også, at hverdagen måske kommer til at ligne sig selv lidt igen.

Men nu er det jo mandag og det betyder naturligvis, at I skal have en god klassisk omgang webshops favoritter. Jeg har været en tur ude på nogle af mine favoritshops og samlet en stor håndfuld af de fineste ting, jeg faldt over. Som jeg også har sagt, de seneste uger, så vælter det ind med pæne ting og sager derude, hvilket nok skyldes, at vi står over for et sæsonskifte.

De køligere temperaturer har lige mindet mig om, at jeg en af de kommende dage, skal sætte en time eller to af, til om omrokere lidt i min garderobe. Mine jeans og og de langærmede bluser skal frem og de blomstrede sommerkjoler skal flyttes lidt tilbage (ja, det gør lidt ondt at skrive). Måske skal der også tilføjes en enkelt efterårsstyle og som I kan se, er der jo rigeligt at vælge imellem. Den ternede kjole fra & Other Stories (nummer 1) vil jo være perfekt her i sensommeren og er tilmed en af dem, der også vil fungere ganske fint med strømpebukser. Jeg er stadig heller ikke færdig med strik-vest-tendensen og det glæder mig, at den ser ud til at fortsætte ind i den nye sæson. Med den fine rosa-farvede version (nummer 18) står COS måske for sæsonens pæneste.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments