WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Ace & Tate 3. & Other Stories 4. Monki 5. Stine A 6. Monki 7. Ganni 8. H&M 9. Jukserei 10. Monki 11. H&M 12. & Other Stories 13. Y.A.S 14. Monki 15. Maria Black 16. Monki 17. Pieces 18. & Other Stories 19. Monki 20. COS 21. H&M 22. COS

Glææææædelig mandag, venner 🖤

Jeg håber, at I har fået en rigtig god start på ugen? Her hos mig er den startet præcis på samme måde, som de seneste mange dage. En løbetur ud til Nordhavnen, et dyb i vandet og tilbage til Nørrebro, hvor jeg nu sidder foran computeren og er klar til en helt almindelig uge. Hvis alle mandage kunne starte med en badetur, vil jeg ikke forlange meget mere af livet. Hvis nogen skulle være i tvivl, så ELSKER jeg sommer.

Sommer eller ej, så skal ugen herinde, selvfølgelig skydes i gang med en god klassisk omgang webshop-favoritter. Og selvom det altid er med en smule vemod, for mit vedkommende, så kommer vi ikke uden om, at Winter is coming. Eller i hvert fald efteråret. Det afspejler sig også i nogle af de mange flotte nyheder der landet ude på de forskellige webshops og selvom jeg snildt kunne tilbringe resten af mit liv iført en sommerkjole, så må jeg også indrømme, at min efterårs-ønskeliste vokser stille og roligt.

Dagens udvalg byder på mange fristelser og selvom det virker lidt urealistisk at skulle hoppe i en strik i den nærmeste fremtid, så er det nok en realitet. Når tiden kommer, så vil jeg ikke have noget imod at have den flotte gule version fra Monki (nummer 10) i min garderobe. Lidt ligesom den lyserøde vest fra COS (nummer 22). Jeg er slet ikke færdig med strik-vesten og det ser heldigvis også ud til at være en tendens der kommer til at fortsætte.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments