WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Messyweekend 3. Monki 4. Kenny Anker 5. Pieces 6. JW Anderson 7. Monki 8. & Other Stories 9. Pieces 10. ARKET 11. Marni 12. Messyweekend 13. ARKET 14. Y.A.S 15. H&M 16. & Other Stories 17. Stine Goya 18. Maanesten 19. ARKET 20. H&M 21. Monki

Efter en lille uge, hvor antallet af de gange, jeg har åbnet min computer, kan tælles på to fingre, var det lidt af en fornøjelse, at lægge vejen forbi min yndlings-webshops i går, da jeg skulle samle sager til ugens webshop favoritter. Som I kan se, er det også blevet til hele 21 af slagsen. Det vælter ind med nye og pæne sager derude og det er svært ikke at blive fristet.

Personligt har jeg fået mig lidt af et crush på den smukke grønne kjole fra & Other Stories (nummer 1). De kan altså noget med kjoler i smukt print derhenne. Det var også hos Stories, at jeg spottede de seje korte støvler (nummer 8) som vil udgøre lidt af en perfekt sensommersko.

Hos ARKET har de endnu engang lavet en virkelig pæn skjorte med en stor krave (nummer 19) som også har de fineste broderie-detaljer. Jeg har præcis samme model i hvid, som de lavede tilbage i foråret og jeg elsker den. Det er sådan en, jeg hiver frem igen og igen, hvis jeg løber tør for inspiration. Så samme model i sort, vil helt sikkert kommer til sin ret herhjemme, er jeg sikker på.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments