WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Monki 3. Monki 4. & Other Stories 5. & Other Stories 6. ARKET 7. Pieces 8. Maanesten 9. Monki 10. Monki 11. Vero Moda 12. COS 13. & Other Stories 14. COS 15. ARKET 16. Vila 17. Stine Goya 18. Faithfull the Brand 19. Monki 20. Miu Miu 21. Birkenstock

Hola chicas 🖤

Har I det godt derude? Så lykkedes det mig alligvel at få tjekket ind, her midt i min sommerferie, men en lille omgang webshop-favoritter, kan jeg næsten altid lige finde tid og plads til 😊 At det så næsten også har en terapeutisk effekt på mig at strikke det sammen, er en helt anden snak.

I skrivende stund befinder jeg mig på smukke Ærø, hvor jeg er tjekket ind i et vidunderligt hus, sammen med min veninde. Dagene går med en god blanding af afslapning og udforskning af øen. Her er simpelthen SÅ fint og det er en ren fryd for øjet. Jeg tjekker snart ind med en håndfuld billeder, men indtil da, så husk, at I også kan følge med henne på Instagram.

Men tilbage til det, som indlægget egentlig handler om; ugens webshops-favoritter. Jeg har, som altid, været et smut ude på nogle af mine favorit webshops og samlet en stor håndfuld, at de fineste ting og sager, jeg spottede. Den nye sæson begynder at kunne mærkes derude og det vælte ind med fine nye styles. Selvom det er nok er sådan et par, der deler vandene, så bliver jeg nødt til at nævne de gule støvler fra Monki (nummer 2). Jeg er ikke helt sikker på, at jeg ved hvordan jeg ville style dem, men seje, det er de altså.

I den lidt mindre eksperimenterende ende, er der den gule kjole fra ARKET (nummer 6). Jeg har altså en svaghed for den farve, som i min verden er indbegrebet af sommer. Lige nu vil jeg ønske, at den lå i min kuffert her på Ærø 😊

Kan I have en vidunderlig dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments