WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. Monki 2. Chimi eyewear 3. H&M 4. Monki 5. ARKET 6. Vila 7. Pieces 8. & Other Stories 9. ARKET 10. & Other Stories 11. H&M 12. Birkenstock 13. ARKET 14. Jukserei 15. COS 16. COS 17. Monki 18. H&M 19. & Other Stories

Glædelig mandag, venner 🖤

På sådan en helt almindelig semi-sommerdag. Jeg har lovet mig selv, at jeg skal blive bedre til ikke at begynde hvert blogindlæg med at snakke om vejret, så det vil jeg undgå i dag 😉

Men i stedet på en masse smalltalk (som jeg til tider kan være lidt for god til) så kan vi jo også bare gå direkte til sagen; ugens webshop-favoritter som jeg har brugt lidt af min eftermiddag på at sammensætte. Hvis jeg selv skal sige det, så er det endt med at blive en rigtig god en af slagsen og da jeg tjekkede ind på nogle af mine favorit-webshops, var der pludselig ualmindelig mange gode ting blandt nyhederne.

Jeg ved ikke med jer, men jeg er stadig ikke færdig med skjorte med store kraver. Til gengæld er det som om, at jeg bliver mere og mere vild med dem og derfor siger det næsten sig selv, at jeg lige måtte kigge en ekstra gang, da jeg spottede Monki’s nye version (nummer 1 og nummer 17). Begge noget af det pæneste og i så fine print, at jeg slet ikke vil kunne vælge mellem den ene eller den anden.

Hos & Other Stories er der landet den smukkeste grønne blomsterkjole (nummer 10), som jo egentlig egner sig ganske godt til det noget omskiftelige danske sommervejr (sorry at der lige kom lidt vejr-snak). Ingen bare arme og ingen åben hals, men til gengæld et virkelig pænt print.

Kan I have en smuk aften derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments