WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Ace & Tate 3. COS 4. H&M 5. Clean 6. & Other Stories 7. Maanesten 8. H&M 9. Only 10. ARKET 11. Vero Moda 12. Pieces 13. COS 14. Monki 15. Loewe 16. Pieces 17. Chimi eyewear 18. ARKET 19. Monki 20. Selected Femme 21. H&M 22. Maanesten 23. ARKET

Glædelig mandag, alle zusammen 🖤

Jeg håber at I har fået en skøn start på ugen og så håber jeg sørme også, at der ikke er alt for mange af jer, der sidder i et sommerhus eller i en campingvogn ude i det danske sommerland. Eller efterårsland, fristes man næsten til at sige. Det er da godt nok lidt af en kedelig omgang, vi er ude i lige for tiden. Regn rusk og alt for lave temperaturer. Jeg krydser fingre for, at det snart vender igen.

Men uanset hvad, så er det jo mandag og derfor skal I selvfølgelig ikke snydes for en god klassisk omgang webshop-favoritter. Jeg har været et smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting, jeg fald over. Jeg har også tilladt mig at give det et lille sommertema, for varmen og solen skal nok komme tilbage. Det er jeg sikker på.

Hvis det ender sådan, så kunne jeg altså godt finde på at klikke den seje solhat fra ARKET (nummer 23) hjem. Den har jeg faktisk haft et godt øje til i lang tid og den kan ikke helt slippe mine tanker. Og når vi nu er ved ARKET, kan vi så snakke om hvor fin og yndig den blomstrede kjole (nummer 1) er. En ægte sommerhuskjole, vil jeg næsten kalde den. Til sidst bliver jeg næsten også nødt til at fremhæve parfumen fra Clean (nummer 5). Den er netop landet i min samling og det er en af de bedste dufte, jeg har haft. Den har den der perfekte krydrede og eksklusive note og så kommenterer alle den, når man har den på. Hvis I får mulighed for at dufte til den, så lov mig lige at gøre det.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments