WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Balenciaga 3. H&M 4. Klaris 5. Monki 6. Monki 7. By Far 8. Vero Moda 9. H&M 10. Monki 11. COS 12. & Other Stories 13. H&M 14. Ganni 15. H&M Trend 16. Havianas 17. Y.A.S 18. Monki 19. Birkenstock 20. Y.A.S

Glædelig mandag, venner 🖤

Jeg håber at I har fået en god start på ugen? I skrivende stund er jeg lige kommet hjem fra en regnvejrs-løbetur rundt i byen og sidder nu over min morgenmad og forsøger at få et lille overblik over den kommende uge. Det bliver en helt almindelig en af slagsen, men en del gode ting på programmet, men også med luft til at fylde lidt på mere på. Og mon ikke der også bliver brug for det, nu hvor vejrudsigten siger sol og op til 30 grader?

Men nok om mig, min uge og det gode vejr, for i virkeligheden skal det jo handle om denne uges webshop-favoritter. Hele 20 fine og flotte ting, som jeg har fundet ude på nogle af mine favorit-webshops. Som I kan se, har jeg ikke holdt tilbage med de fine og lyse farver, som passer perfekt til de varme og lange sommerdage, vi går i møde. Til sådan en dag. vil den fine kaftan fra ARKET (nummer 1) jo være helt genial. Ikke noget der sidder tæt og ikke noget, der strammer.

Min favorit i denne omgang må næsten være noget så simpelt, som de grønne Birkenstock-sandaler (nummer 19). Jeg har allerede modellen i hvid, men de er også ved at være godt slidte og derfor har jeg lovet mig selv, at det bliver i år, at de bliver skiftet ud og de her kunne altså være et meget godt bud.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments