WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Miu Miu 3. Monki 4. YAS 5. ARKET 6. ARKET 7. Olaplex 8. By Far 9. Pieces 10. Monki 11. H&M 12. Vanbruun 13. By Far 14. H&M 15. Madara 16. Stella McCartney 17. Veja 18. Pieces 19. Stine Goya 20. COS

Reklame for Vanbruun

Glædelig tirsdag, venner 🖤

Hvis I følger med henne på Instagram, så har I måske allerede set, at jeg er taget et lille smut til solskinsøen (aka Bornholm). Jeg ankom i går, sidst på eftermiddagen, og derfor gik det meste af min tid med at pakke og rejse. Med andre ord, er det derfor, at I lige får indlægget her, en dag senere end normalen. Blot hvis nogen skulle have undret sig (I doubt it tho).

Hele 20 fine ting og sager, har jeg samlet op, da jeg tog på en lille virtuel shoppetur. Sommeren er over os og vi kan vist godt blive enige om, at den er i fuld sving med at vise sig fra sin bedste side, kan vi ik? Personligt er jeg i hvert fald glad for, at jeg tilføjede et par sommerkjoler og shorts til min garderobe. Det føltes jo som lidt af et sats, nu hvor turen sydpå er aflyst og den danske sommer ikke altid er helt til at stole på. Men her 16 dage inde i juni, så klager jeg altså ikke og det krydser jeg fingre for, at jeg ikke kommer til.

Dagens udvalg er også sammensat med den danske sommer i som hovedtema. Hvis det giver mening? Altså en kjole fra lange ærmer (nummer 1 som er noget af det pæneste) seje solbriller, sandaler (nummer 11 fra H&M er virkelig optur) og så selvfølgelig en masse andre fine ting, som kan tilføre lidt godt til de fleste looks.

Som I måske har bemærket, er indlægget sponsoreret af Vanbruun og den smukke ring (nummer 12) er netop derfra. Det er egentlig en vielsesring og prisen lægger selvfølgelig heller ikke op til et spontant og smykkekøb. Men pæn er den og hvem ved, måske en af jer derude er så heldige, at I snart får brug for en vielsesring?

Hvis jeg skal udpege en personlig favorit blandt dagens udvalg, kommer jeg altså på lidt af en prøve. Jeg har fået et særligt godt øje til de blå jeans fra Monki (nummer 3) og selvom der ikke er så meget af sige om dem, så er jeg sikker på, at de ville blive brugt flittigt, hvis de var en del af min samling. Som I kan se, har jeg også lige fået sneget en Olaplex shampoo ind (nummer 7) og selvom jeg vist nok har tippet om den herinde før, så bliver jeg nødt til at gøre det igen. Det er til dato den bedste shampoo jeg har prøvet og det blev jeg bekræftet i for et par dage siden, hvor jeg brugte den igen, efter en lille pause. Det var lige et lille tip herfra.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments