WEBSHOP FAVOURITES – SALE EDITION

WEBSHOP FAVOURITES - SALE EDITION 1

Reklamelinks: 1. H&M Trend 2. ARKET 3. & Other Stories 4. Vans 5. Monki 6. ARKET 7. Simone Rocha 8. & Other Stories 9. ARKET 10. H&M Trend 11. ARKET 12. ARKET 13. Ganni 14. Ganni 15. ARKET 16. ARKET 17. & Other Stories

Glædelig onsdag, venner 🖤

Er det bare mig, eller kan I heller ikke helt forstå, at vi allerede er nået så langt hen på sommeren, at det helt store udsalg er blevet skudt i gang de fleste steder? Det bliver vist også tidligere og tidligere, gør det ik? Om det er en god idè eller ej, kan vi snakke om på et andet tidspunkt, for uanset hvad, så kan man ikke komme udenom, at der er mulighed for at gøre nogle rigtig gode fund, lige nu.

I mandags blev i snydt for den gode klassiske omgang webshop-favoritter og det beklager jeg selvfølgelig. Jeg håber at kunne gøre det godt ved at diske op med en omgang i dag og endda med hele gode 17 udsalgsfund. Da jeg lavede min research til collagen, skulle jeg godt nok holde mig tilbage for ikke at klikke en masse ting hjem. Der er SÅ mange gode ting derude og jeg tror måske, at det er et af de bedste udsalg, der har været til dato. Mon ikke også Coronakrisen har en lille indflydelse på det?

Som I kan se, har jeg samlet hele 17 fine ting og sager og jeg har selvfølgelig taget udgangspunkt i min udsalgsshopping-regel nr. 1: Gå efter klassiske items, der også holder ind i de næste mange sæsoner. Så jeg har hverken gjort mig i vilde print og trend-baserede items (okay der har måske sneget sig en enkelt eller to ind, but you get the point).

Er man på udkig efter en blazer, så kan man altså gøre sig et rigtig godt fund. Især hos & Other Stories og hos ARKET. Selv har jeg haft et godt øje til den grønne fra Stories (nummer 3) som har det der helt perfekte oversize snit. Og så er der modellen fra ARKET (nummer 11) som jeg selv ejer i flere farver. Måske verdens bedste blazer, hvis jeg skal sige det.

Har I spottet nogle gode fund derude?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments