WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. H&M 2. Pieces 3. H&M 4. ARKET 5. Monki 6. Monki 7. Vila 8. Pieces 9. Monki 10. Obejct 11. Vero Moda 12. COS 13. ARKET 14. H&M 15. H&M 16. H&M 17. Raunsborg 18. & Other Stories 19. Rudolph Care 20. Pieces

Glædelig mandag på en tirsdag 🖤

Andre end mig, der også har fået vendt godt og grundigt rundt på deres ugentlige rytme, her den seneste tid? De pokkers helligdage, kombineret med corona-hverdagen, gør det altså ikke specielt nemt at holde styr på kalenderen. Ikke desto mindre, så plejer mandagen herinde at byde på en god omgang webshop-favoritter, men fordi i går var søndag på alle andre måder end hvad der stod i kalenderen, så får I dem her, på en helt almindelig tirsdag.

Hele 20 fine og flotte ting og sager, som jeg har fundet på nogle af mine favorit-webshops. Den seneste periodes sommervejr, har selvfølgelig sat sit præg og som jeg oplever hver gang temperaturen kommer over 20 grader, får jeg sommerkjoler på hjernen. Uden tvivl verdens bedste beklædningsgenstand, hvis I spørger mig. De er pæne, behagelige at have på og så skal du ikke bruge en eneste hjernecelle på at style dem eller sætte dem sammen med noget andet. What’s not to love?

Derfor er der selvfølgelig også sneget sig sådan et par stykker med i dagens udvalg og jeg har set mig særligt varm på H&M’s smukke beige version (nummer 15). På de lidt køligere dage (som vi jo nok ikke kommer udenom) vil den også fungere fint over en t-shirt og hvis man ikke har det alt for godt med farven, så kommer den også i sort og i pink.

Kan I have en smuk sommerdag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments