WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: & Other Stories 2. Pieces 3. H&M Trend 4. Monki 5. ARKET 6. ARKET 7. Wandler 8. H&M Trend 9. Y.A.S 1o. ARKET 11. Vero Moda 12. Monki 13. & Other Stories 14. Stine A 15. By Far 16. Pieces 17. Monki 18. Pieces 19. Glossier 20. & Other Stories 21. ARKET 22. Kaleos 23. H&M

Glædelig mandag alle zusammen 🖤

For nogle af jer, er det måske endda den første “rigtige” mandag i flere måneder med genopstart af skole, uddannelse, jobs og alt det der. Som jeg også fortalte i går, så tager jeg også del genåbningens næste skridt og har booket bord på en restaurant i aften. Sammen med en veninde, naturligvis. Det bliver simpelthen så godt og jeg glæder mig til at hive en kjole frem fra skabet. Jeg tror det ender med at blive den her.

Men mandag betyder jo også, at det er blevet tid til en god klassisk omgang webshop-favoritter. Jeg har været en tur forbi nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af det pæneste ting, jer faldt over. Sommertemaet er nok til at fornemme og jeg håber altså, at vi også snart kommer til at mærke sommeren og at den der irriterende vind, snart lægger sig. Jeg trænger til sommerkjoler, bare ben og sandaler.

Og nu når vi er ved sommerkjoler, kan vi så lige snakke om, hvor pæn den blomstrede fra & Other Stories (nummer 1) er? Den er en del af deres nye capsule kollektion, som virkelig er helt drømmende, med alle de fine print. Hvis jeg selv skal udvælge en favorit blandt dagens udvalg, så tror jeg faktisk at det bliver denim toppen fra Vero Moda (nummer 11). Den er totalt over the top og meget Britney i 2004-agtig. Men den kan altså noget. At den ender i min garderobe er slet ikke utænkeligt. Det eneste der holder mig tilbage, er at jeg ikke helt ved hvordan jeg vil bruge den. Time will show!

Kan I have en vidunderlig mandag 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments