WEBSHOP FAVOURITES

WEBSHOP FAVOURITES 1

Reklamelinks: 1. H&M 2. Flatlist Eyewear 3. Veja 4. ARKET 5. Monki 6. Monki 7. ARKET 8. ARKET 9. Blue Billie 10. & Other Stories 11. Clean 12. Monki 13. Monki 14. The Ordinary 15. Gucci 16. Essie 17. Monki 18. Ace & Tate 19. ARKET 20. Monki 21. Flattered 22. Jukserei

Glædelig mandag, venner 🖤

En mandag, der nærmest føles som en ægte mandag, nu hvor hele landet så småt begynder at åbne op igen. Det føles virkelig godt, synes jeg. Er der mon nogen af jer derude, som skal tilbage på arbejde de kommende dage? Selv er jeg også på vej tilbage til hverdagen i København, efter en vidunderlig weekend i naturen. Det bliver også ganske godt, for jeg er stadig i en situation, hvor jeg har en hulens masse projekter, jeg gerne vil kaste mig over på hjemmefronten.

Men det kan vi jo snakke om på et andet tidspunkt, for nu skal det altså handle lidt om dagens webshop-favoritter. Som I kan se, har jeg samlet hele 22 fine ting og sager fra nogle af mine favorit-webshops og af en eller anden mærkelig grund, er det blevet med et gennemgående tema af lyse afdæmpede naturfarver. Det er, sjovt nok, ikke første gang at det er sket og jeg må nok bare erkende, at mine øjne bliver tiltrukket af de nuancer. Selvom jeg egentlig går og har en lille forestilling om, at jeg er sådan en, der går i mange forskellige farver.

Jeg fik mig også en ret hyggelig overraskelse, da jeg klikkede mig ind på tasken fra Monki (nummer 17) for klikker man på den beige-version, kan man pludselig se et billede af undertegnede svingende med tasken. Iført fuld beige, selvfølgelig. I det hele taget er der flere og flere webshops, som er begyndt at bruge billeder af helt almindelige mennesker iført deres styles og jeg synes faktisk at det fungerer godt i de fleste tilfælde.

Kan I have en smuk mandag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments