GLIMT OG FORTÆLLINGER FRA DEN SENESTE TID

GLIMT OG FORTÆLLINGER FRA DEN SENESTE TID 1I går kom jeg tilbage til København, efter at have tilbragt lidt over en uge på skønne Fyn. Egentlig var det slet ikke meningen, at jeg skulle have været der så længe i denne omgang, men da vejret pludselig begyndte at minde om sommer, føltes det helt skørt at rejse væk fra naturen. Da jeg blev mødt af det her syn tilbage på Nørrebro, føltes det alligvel slet ikke så ringe at være hjemme igen.

GLIMT OG FORTÆLLINGER FRA DEN SENESTE TID 2Reklamelink: Jeg har sørme også haft fødselsdag og selvom den ikke blev fejret med fest og farver, hoppede jeg alligvel i en fin fødselsdagskjole. Den er naturligvis fra Monki.

GLIMT OG FORTÆLLINGER FRA DEN SENESTE TID 3Når jeg har været hjemme og vende på Nørrebro, har det ikke kunne betale sig at købe ind til den store madlavning, så den har naturligvis stået på take away. Endda med lidt bedre samvittighed, med tanken om at støtte de lokale. Her er det en lækker hummus bowl fra Flavour Bastard.

GLIMT OG FORTÆLLINGER FRA DEN SENESTE TID 4Reklame ・ Hvis det ikke havde været for Corona, så havde jeg helt sikkert brugt dagene lige nu, på at gå til pressedage. Sådan bliver det ikke, desværre. Heldigvis findes der alternativer og hos Impression PR har de besluttet at holde den online. Så vi mødes på skærmen og bliver præsenteret for alle nyhederne fra deres kunder. I går sendte de endda en goodiebag og den var proppet med de lækreste sager

GLIMT OG FORTÆLLINGER FRA DEN SENESTE TID 5

Et glimt fra sidste uges tur til vesterhavet med min mutti 🖤

GLIMT OG FORTÆLLINGER FRA DEN SENESTE TID 6I weekenden åbnede min yndlings genbrugsbutik hjemme på Fyn og det skulle selvfølgelig udnyttes. Jeg har virkelig en vild loppe-craving lige for tiden og håber sådan, at de forskellige loppemarkeder åbner op over sommeren. Et par fund blev det også til i søndags.  

GLIMT OG FORTÆLLINGER FRA DEN SENESTE TID 7

Hej fra loppeladen

GLIMT OG FORTÆLLINGER FRA DEN SENESTE TID 8Det var verdens bedste beslutning at blive på Fyn præcis den uge, hvor bøgen for alvor sprang ud. De lysegrønne skove kan virkelig tage pusten fra mig og minder mig så meget om min barndom

GLIMT OG FORTÆLLINGER FRA DEN SENESTE TID 9

Endnu en lille take away-date

GLIMT OG FORTÆLLINGER FRA DEN SENESTE TID 10Reklamelinks: Et outfit fra en af dagene, som jeg vist aldrig har vist nogen steder. Min jakke er fra ARKET, bukserne fra & Other Stories og støvlerne er fra Shoe Biz

GLIMT OG FORTÆLLINGER FRA DEN SENESTE TID 11Reklame ・ En lille solhilsen fra Nivea. Håber virkelig, at den sommer arter sig år, så jeg får brugt alle de skønne produkter. 

Husk at I altid kan se flere hverdagsglimt henne på Instagram 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments